Pa ono kuzis....fora je. Meni postala dnevna rutina, ubijem se po 15 puta na dan.
Raspravljate o temi Kakav je osjecaj umrijeti? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; Mislim da sam naslov govori o onome sto me zanima. Sama nisam imala nikakvih iskustava, ali me zanimaju iskustva onih ...
I am who I am, fake me as you see it, no more, no less.
![]()
baš i aj isto tako![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
Umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
Umirem i opet se budim
i tako sve dok ne poludim
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Aj' da ti roknem metak u čelo, pa'š vidit...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
NISAM NIKAD UMIRALA, ČIM UMREM, JAVIĆU TI KAKO JE
HOĆEŠ NA PM, ILI MI POŠALJI BROJ PA DA TE ZOVNEM
osjećaj je super...
i ja često znam umrijeti...evo sad zadnji put sam skočila sa balkona..ono super je...svaki dan umreš vidiš kakav je osjećaj i vratiš se...ali uvijek se na neki drugi način moraš ubiti tako da i osjećaj ne bude uvijek isti
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
emo rulz...
znam par jako bliskih ljudi koji su klinichki bili mrtvi..ali nije bilo nikakvih tunela...
All in all you're just another brick in the wall......
Osjećaj nije strašan naprotiv ugodan je i lijep, ako si smrt dočekala sa smješkom na licu kao vrhunac svog života. Smrt je samo prelazak u drugi oblik, jer ništa na svijetu tj. u svemiru ne prestaje i ne nestaje sve je jedno veliko kruženje.
Onaj koji dočeka smrt u strahu i grču i koji ne želi umrijeti nije živio i proživo život punim intezitetom ili nije ostvario ono što je naumio za svog života.
Smrt je samo dio života isto kao i sex. No isto kao i sex teško je zapravo opisati taj osjećaj smrti. Mogu se koristiti razno razni pridjevi ali ipak nedostaje iskustvo umiranja kako bi se doista osjetilo i razumijelo umiranje.
U slučaju samoubojstva ili nekih drugih isforsiranih smrtnosti doista ne znam jeli osjećaj ugodan ili nije.
Gdje nema osjećaja ; tamo je mir.
Gdje nema neznanja; tamo je znanje.
Gdje nema strasti ; tamo je mirnoća.
Gdje nema smrti ; tamo je Sila.
Mislila sam na klinicku kratkotrajnu smrt, desava se i to.
A onaj metak cu rado izbjeci![]()
I am who I am, fake me as you see it, no more, no less.