| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Kirlian Effect u Znanost forumu; evo ako znate engleški, pročitajte ovo pa mi recite svoje mišljenje, nemorate biti ni stručnjaci da mi kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Kirlian Effect evo ako znate engleški, pročitajte ovo pa mi recite svoje mišljenje, nemorate biti ni stručnjaci da mi kažete što mislite??? Kirlian effect explained Kirlian effect - technology, tricks and the truth bljak sad sam skužio da sam to otvorio u rubu znanosti a ne prirodnoj...
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 28-10-07 u 15:31. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Kirlian Effect "Kirlian Aura seems to be able to serve as an extremely powerful and comprehensive medical diagnostics tool, capable of showing malfunctions of the body and mind long before any physical symptoms become evident. It seems that using Kirlian diagnostics, we may be able to take preventive measures, rather than wait until emergency treatments and surgery are required." Ljudsko tijelo, samim tim što živi, troši hranjive tvari da bi održalo metaboličke procese u organizmu, i kao nusprodukt metaboličkih procesa nastaje posebno elektromagnetsko polje koje zrači iz ljudskog tijela, poznato i pod imenom bioenergija. Posebne kamere u stanju su zabilježiti to elektromagnetsko polje, točnije, njegovo djelovanje na atome koji čine zrak; naime, to ljudsko elektromagnetsko polje izaziva ionizaciju u okružujućem zraku, i upravo ta ionizacija biva snimljena. Posebni značaj snimanja ljudskog elektromagnetskog polja je upravo u dijagnostici; nakon što se snimi izgled i intenzitet tog energetskog polja kod zdravog čovjeka, moguće je uočiti i najmanji poremećaj u funkcioniranju njegovog organizma, pošto će se on vidjeti kao poremećaj u energetskom polju koje isijava iz tijela čovjeka. Ovisno o jačini i mjestu poremećaja u energetskom polju, moguće je točno odrediti i bolest, tj. poremećaj u funkcioniranju organizma.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: effect, kirlian |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.