Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Kolektivna svijest u Znanost forumu; ....te kao takva se navodno temelji na telepatiji.... TigreZg1 ? znate sto o tome? iskustva ?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 12:05   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 4
Gmer se izdvaja iz mase
Kolektivna svijest

....te kao takva se navodno temelji na telepatiji....

TigreZg1 ? znate sto o tome?

iskustva ?
Gmer je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:20   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,909
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Kolektivna svijest

We are the Borg, resistance is futile...

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:55   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

ili ti ga po naški "Mi smo Borzi otpor je džabe"
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 13:57   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Borg i nista vise
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 15:23   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 14
TechDE se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: niksy Pogledaj Poruke
Borg i nista vise

Ne znam baš...
Kolektivna svijest su i moral, pravičnost, osjećaj pripadnosti nekoj grupi, organizaciji ili narodu. Nekada za nešto točno znamo da nije u redu a da nam to nitko nikada izričito nije rekao.
Viši nivo svijesti, rekao bih. Ako se većina tako ne ponaša, to ipak ne znači da sve te stvari ne postoje.
TechDE je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 10:34   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 4
Gmer se izdvaja iz mase

..nasao na forum.hr, odgovore... tnx svejedno!
ev ak nekog zanima na kaj sam mislil: KOLEKTIVNA SVIJEST - U TEORIJI - Forum.hr
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 12:58   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-01-06
Godina: 19
Poruka: 220
niksy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku niksy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku niksy

Citat:
Pravi autor: TechDE Pogledaj Poruke
Ne znam baš...
Kolektivna svijest su i moral, pravičnost, osjećaj pripadnosti nekoj grupi, organizaciji ili narodu. Nekada za nešto točno znamo da nije u redu a da nam to nitko nikada izričito nije rekao.
Viši nivo svijesti, rekao bih. Ako se većina tako ne ponaša, to ipak ne znači da sve te stvari ne postoje.
Ja sam se inace malo salio
Ali slazem se s tobom u ovome sto si napisao...
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 12:40   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

jebo te borg....hihihhihihihi
-----------
salim se...ja mislim da je kolektivna svijest kad se ekipa napije i pjeva istu pjesmu....

zivot moj,ne volim ko tebe jaaaaa...
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 02:35   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 156
tazri se izdvaja iz mase

kolektivna svjest bi u svojoj teoriji i praksi trebala bit stila toga da masa ljudi misli na istu stvar u isto vrjeme najednostavniji primjer vikend navečer kritična masa ljudi misli isto,kako se napit nakon tog idu varijacije na temu.

mada službena teorija bi bila da svaki čovjek ima sposobnost predosjećanja sad se to radilo o masovnim ratovima velikim izumima kurcu palcu krajnje nebitno di se na nesvjesnoj razini stvara tako reć globalna mreža ljudi koji na izuzetno sličan način razmišljaju. u današnjici nimalo čudna stvar zbog masovnih medija stila interneta televizije itd...kad se neka informacija prenese tako reć unutar minute. Al ostaje činjenica da su u prošlosti ljudi udaljeni tisućama kilometara koji se nikad čuli vidjeli ili imali saznanja o međusobnim radovima radili i razvijali razno razne ideje inovacije i uređaje na gotovo indentičnim principima
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 18:17   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-10-07
Poruka: 49
Samuel21 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: techno_knight Pogledaj Poruke
jebo te borg....hihihhihihihi
-----------
salim se...ja mislim da je kolektivna svijest kad se ekipa napije i pjeva istu pjesmu....

zivot moj,ne volim ko tebe jaaaaa...

Slazem se
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kolektivna, svijest

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103