| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Kraj svemira u Znanost forumu; Ovako, govori se da je svemir nastao praskom, onda da se širi i da se još trenutno širi, mene zanima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kraj svemira Ovako, govori se da je svemir nastao praskom, onda da se širi i da se još trenutno širi, mene zanima ako je ikako moguće doći do kraja svemira, kaj se onda nalazi iza tog kraja? Jer ipak, nešto je moralo biti i prije praska!Što vi mislite?
__________________ If ever your world starts crashing down Whenever your world starts crashing down That's where you'll find me |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Slavonija Godina: 18
Poruka: 1,499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kraj svemira to su sve teorije, nema cvrstih dokaza, naše sonde su došle tek do saturna, a di je tek kraj svemira (ako ima kraja uopće)
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-02-07 Godina: 20
Poruka: 13
![]() | Re: Kraj svemira ma pitanje je jel i bio prasak, ko zna kak je nasto i sta je bilo... e neznam jesi gledo Ljude u crnom prvi dio mislim, sad je nekak na tv ponovo bilo, pogledaj sam kraj filma prebolesno a opet fora ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| banned | Re: Kraj svemira Citat:
![]() ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kraj svemira Letjelica Voyager 2 je trenutno udaljena od naseg Sunca dvostruko kolika je udaljenost od Sunca do Plutona te je posjetila Jupiter, Saturn, Uran i Neptun. Sto se tice toga ''što je izvan svemira'' odgovor je nista jer nema ni prostora ni vremena.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kraj svemira Svaka fizička pojava ima svoj pocetak i kraj to je logika. Eventualno moze biti uzeto u obzir to da je osnovni element u svemiru kugla pa da se nekim ogromnim putovanjem na kraj svemira opet dolazi na pocetak makar mi bas to ne drzi vodu...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

Jer ipak, nešto je moralo biti i prije praska!

Pali gume a ne dušu