| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Kristalne lubanje u Znanost forumu; ko je imalo zainteresiran za misterije, ili je čitao sir Arthura Clarka zna za kristalne lubanje, ok ako je, već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Kristalne lubanje ko je imalo zainteresiran za misterije, ili je čitao sir Arthura Clarka zna za kristalne lubanje, ok ako je, već toliko pitanje kao "ko je sagradio piramide" jer tehnologija i matematika onog vremena su upitne, ko je napravio ove lubanje ??? Jednu je kupio Museum of Mankind iz Londona od jedne draguljarnice za koju se nezna kako je došla u posjed jednog ovakvog artefakta koji je vjerojatno Aztečkog porijekla iz kolonijalnog razdoblja, druga je pak nešto misterioznija, u vlasništvu je Anne Mitchell-Hedges, a zapravo ju je pronašao njen otac F.A. Mitchell-Hedges, koskar i pustolov, koji je tjekom jedne ekspedicije u Hondurasu tražeći Atlantidu, naišao na nju, i onda 1927 podmetnio ju maloj Anni da ju "pronađe" za svoj 17. rođendan. Inače "Lubanja Smrti" kako je zovu je napravljena od dva komada kristala (vilica se odvaj), kojeg bi kako kažu znanstvenici trebalo brusiti 150 godina svaki dan sa pijeskom da bi se dobila tako savršena lubanja, procijenjena starost je oko 3600 godina. Znanstvenici koji su ih uspoređivali ocijenili su kako je Mitchell-Hedgesova lubanja izrađena sa preciznošću moderne znanosti dok je prva izrađena puno grubljim crtama. Tajnu kako ju je pronašao i gdje je odnio sa sobom u smrt.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 19-07-07 u 02:26. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Kristalne lubanje Arthur Clark je zakon.Imam njegove knjige doma i super su...onome tko voli takve stvari....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristalne lubanje takoder. od takvih pisaca mi je i daniken super.OT: postoje i neke teorije da je tajnu odao kceri ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kristalne lubanje Ne znam kako rade procjenu starosti, koja se obavlja analizom ugljika kad bi bilo nužno odkrhnuti komad lubanje, što sumnjam da će im vlasnik dopustiti...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: kristal, lubanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.

od takvih pisaca mi je i daniken super.

možda se jednog dana otkrije....hehe