| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi krugovi u žitu u Znanost forumu; ma neznam,gledao sam dosta dokumentaraca na discovery science o ovome,nezvanično objašnjenje je da ih stvaraju neke kuglaste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]() | Re: krugovi u žitu ma neznam,gledao sam dosta dokumentaraca na discovery science o ovome,nezvanično objašnjenje je da ih stvaraju neke kuglaste munje,jednostavno ne mogu da vjerujem da je to to ![]()
__________________ jebem li ti miša |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: krugovi u žitu Ja imam knjige Misterije svijeta u kojima se, između ostalog i ti krugovi spominju... ima više teorija o tome kako oni nastaju...najvjerojatnija je teorija da nastaju od vatre, tj.kad udari grom u to mjesto....ali ti krugovi koji su pravilnih oblika su u biti misterija, ali čak se sumnja da su oni djelo ljudskih ruku....a tko bi to znao ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: krugovi u žitu Čito sam brdo toga o izvanzemaljcima i gledo puno dokumentaraca o njima koliko izmišljenih toliko i malo manje izmiljenih. Uglavnom, više sam čito... stvarno jako puno. Da vam kažem svoje mišljenje, vjerujem da ima izvanzemaljaca i da možda posjete zemlju odnosno prelete je, ali garantiram vam da su ove slike napravljene photoshopom.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: krugovi u žitu Citat:
to još mora flash potvrdit i onda je službeno :
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Nježni predator | Re: krugovi u žitu Pa ne mora biti fotoshop. To je sasvim lako izvedivo uz pomoć kosilice i GPS-a. I baš me zanima kako je netko otkrio da li je to napravljeno po noći ili po danu. Mislim da to nema veze s dobom dana, ali evidentno da je djelo ljudskih ruku. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]() | Re: krugovi u žitu Citat:
![]()
__________________ jebem li ti miša | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Nježni predator | Re: krugovi u žitu A s čim bi ti pravio tako precizne figure. Prije par godina su francuzi pravili labirinte u kukuruznim poljima kao turističku atrakciju. Ove slike nemaju nikakove sličnosti s krugovima Pueblo indijanaca. Indijanci izvode neku procesiju još od predkolumbovskog vremena. Kreću se po naoko nelogičnim stazicama i nikom nije palo na pamet što rade dok jednom poslije takove procesije jedan avion nije snimio neobične slike kukaca divovskih dimenzija koje su pravili svojim hodanjem. Nitko nije otkrio kad i kako su te slike prvi put nacrtane. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: krugovi u žitu Citat:
![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: krugovi, zitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Krugovi u žitu. | pharaoh | Baš Razno | 2 | 17-05-06 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

: