Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Malo o brojevima u Znanost forumu; Ispravka za @tamjana : Ovo u vezi orla nije ajet iz Kur'ana ili kako ti kazes stih. Vise mi lici ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-11-07, 19:29   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 107
gajnc_nova
Re: Malo o brojevima

Ispravka za @tamjana :

Ovo u vezi orla nije ajet iz Kur'ana ili kako ti kazes stih. Vise mi lici na Nostradamusova prorocanstva...
Pozdrav.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 00:36   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
Q33 NY nije broj aviona koji se zaletio u blizance... to je tak stara fora da smo ju tu već prožvakali

EDIT: a ni ovo iz Kur'ana nije točno

kak netko može takve gluposti pisat... možda je hadezeovac u pitanju
ajd napokon netko pametan...kad to upišeš dobiš Židovsku zvijedu koja nema veze sa teroristima
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:49   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

pa da.. kad su židovi ustvari iza toga XD

ma fkt stara i prožvakana fora.. al čim se neki numeri spominju odma lumeni to izvaljuju...
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 22:15   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 236
mate_jeb@te se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tamijan Pogledaj Poruke
kad si vec pocela o twin towersima vidi ovo

1) New York City ima 11 slova.
2) Afghanistan ima 11 slova.
3) Ramsin Yuseb (terorist koji je prijetio da ce srusiti Blizance 1993. godine) ima 11 slova.
4) George W Bush ima 11 slova.

Ovo bi mogla biti puka slucajnost, ali postaje zanimljivije:

1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a.
2) Prvi avion koji se zabio u Twin Towers je bio let broj 11.
3) Let 11 je imao 92 putnika. 9 + 2 = 11.
4) Let 77 koji se takoder zabio u tornjeve je imao 65 putnika. 6 + 5 = 11.
5) Tragedija se dogodila 11. rujna, ili kako Ameri kazu, 9/11. 9 + 1 +1 = 11.
6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11.

Slucajnost? Nastavite citati, pa cete mozda promijeniti misljenje.

1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254. 2 + 5 + 4 = 11.
2) 11. rujna je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11.
3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004. 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11.
4) Tragedija u Madridu se dogodila tocno 911 dana nakon napada na Blizance.

Tu postaje jako cudno.

Najpoznatiji simbol SAD-a, nakon zvjezdica i crta sa zastave, je Americki Orao.

Stih koji slijedi je preuzet iz Kur'ana, Svete knjige Islama.

'Zapisano je da ce sin Arabije probuditi strahovitog Orla.
Ljutnju Orla osjetit ce svi u zemljama Alaha, i
makar ce neki drhtati u ocaju, drugi ce u nadi govoriti:
ljutnja Orla je ocistila zemlje Alaha i tamo je zavladao mir.'

To je stih 9.11 u Kur'anu.

Jos uvijek ne vjerujete?

Probajte ovo, mene je sokiralo.

Otvorite MicrosoftWord i napravite sljedece:

1) Utipkajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji se
zabio u
Twin Towers.

2) Zacrnite ih i povecajte font na 48.

3) Promijenite font slova na WINDINGS.
moje ime i prezime ima 11 slova kad se zbroji. jeli ja iman kakve veze sa tin? koje gluposti
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 20:18   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,695
laaCoo se izdvaja iz mase

ovo zadnje je prebolesno
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 21:00   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
kad smo već spomenuli brojeve...pogledajte ovo...
You have to try this one!!! Did you know that a flight number from one of the planes that hit one of the two towers was Q33NY.
In MS Word, type in that flight number, Q33NY. Enlarge the font size to 26 Change the font to Wingdings 1.
-----------
1. Open up a blank Word document.
2. Type in Q33 NY in capitals (this is the flight number of the 1st plane to hit the WTC)
3. Highlight it.
4. Change the font size to 48.
5. Change the actual font to wingdings (1).

....možda nečeg i ima u njima...

ili ljudi fakat super mogu povezivat stvari!!!
Pazi ovo...evo baš sam si dao truda...

Ovo što si gore napisala je jedna obična glupost...znam da nema nikakve veze sa tobom, ali je svejedno glupost..

Evo link koji ti to može dokazati:Urban Legends Reference Pages: Wingdings

a evo i jedan link gdje Microsoft negira ikakvu vezu sa napadom:MS Denies Wingding Thing, Again

a ja ću ti citirati jedan dio teksta sa prvog linka da ne moraš čitati cijeli koji je poprilično velik...

Citat:
The last coincidence mentioned in the example quoted at the head of this page - that the arrangements of symbols corresponding to the string "Q33NY" in the Wingdongs font is a "sign that Microsoft were involved in the terrorist attack" - is purely a contrived one.
Although typing the characters Q-3-3-N-Y in the Wingdings font does produce the string of images shown below (an airplane, two vertical rectangular shapes, a skull and crossbones, and a Star of David), none of this has any real relevance to the 9/11 attacks:

Q33NY was not flight or tail number of either of the planes that were crashed into the WTC that day, the rectangular shapes represent pieces of paper with writing on them, not buildings, and the terrorist attacks were neither prepared by nor targeted against Jews.

The numerous suggestions that have since been offered about what "Q33" really does refer to (everything from a NY bus route to a verse from Quran ) merely highlight how easy it is to find significance in anything, meaningful or not.
Evo u kratkim crtama ću prevesti onima kojima engleski nije jača strana:

Potpuno je izmišljena teorija kojom se Microsoft povezuje sa terorističkim napadom na WTC preko sintakse Q33NY koristeći Wingdongs.
Iako će vam se prikazati slika aviona, dva vertikalna pravokutna oblika, lubanje s kostima i Davidove zvijezde ništa od toga nema nikakve veze s napadom 9/11.

Q33NY nije bilo ime niti broj na repu ijednog od aviona koji su se zaletjeli u WTC te vertikalni pravokutnici predstavljaju komade papira sa napisima na njima, a ne zgrade, a teroristički napad na WTC nije bio niti pripremljen od strane niti usmjeren protiv židova.

Brojne sugestije koje su ponuđene oko toga što zapravo "Q33" predstavlja (sve od autobusne linije u NY do ayeta u kur'anu) samo pokazuju kako je lako pronaći značenje u bilo čemu, smisleno ili ne.

...na kraju jedna kratka riječ od mene:

Ljudi morate imat na umu da je 90% takozvanih činjenica izmišljeno od ljudi koji su pobornici suludih teorija zavjere.
Ako ne od njih onda od ljudi kojima je dosadno pa onda ovakve dezinformacije proširuju po netu.

Dao sam si truda jer me nervira kako slijepo vjerujete svemu što pročitate i spremni ste vjerovati da je sve to jedan sotonski plan umjesto da malo sami istražite ima li imalo istine u napisanom.

Zadnji Uredio Adolon : 12-03-08 u 21:04.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 13:22   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Poruka: 1,695
laaCoo se izdvaja iz mase

praznovjerje
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 22:40   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 1,978
tamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono nešto

to sam nasao na netu i bilo mi zanimljivo za procitat ali nevjerujem
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: broj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108