| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Malo o brojevima u Znanost forumu; Ispravka za @tamjana : Ovo u vezi orla nije ajet iz Kur'ana ili kako ti kazes stih. Vise mi lici ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: Malo o brojevima Ispravka za @tamjana : Ovo u vezi orla nije ajet iz Kur'ana ili kako ti kazes stih. Vise mi lici na Nostradamusova prorocanstva... Pozdrav. ![]()
__________________ Ima nas malo, al' smo pravilno raspoređeni u gomili |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Malo o brojevima pa da.. kad su židovi ustvari iza toga XD ma fkt stara i prožvakana fora.. al čim se neki numeri spominju odma lumeni to izvaljuju...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 236
![]() | Re: Malo o brojevima Citat:
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Malo o brojevima Citat:
Ovo što si gore napisala je jedna obična glupost...znam da nema nikakve veze sa tobom, ali je svejedno glupost.. Evo link koji ti to može dokazati:Urban Legends Reference Pages: Wingdings a evo i jedan link gdje Microsoft negira ikakvu vezu sa napadom:MS Denies Wingding Thing, Again a ja ću ti citirati jedan dio teksta sa prvog linka da ne moraš čitati cijeli koji je poprilično velik... Citat:
Potpuno je izmišljena teorija kojom se Microsoft povezuje sa terorističkim napadom na WTC preko sintakse Q33NY koristeći Wingdongs. Iako će vam se prikazati slika aviona, dva vertikalna pravokutna oblika, lubanje s kostima i Davidove zvijezde ništa od toga nema nikakve veze s napadom 9/11. Q33NY nije bilo ime niti broj na repu ijednog od aviona koji su se zaletjeli u WTC te vertikalni pravokutnici predstavljaju komade papira sa napisima na njima, a ne zgrade, a teroristički napad na WTC nije bio niti pripremljen od strane niti usmjeren protiv židova. Brojne sugestije koje su ponuđene oko toga što zapravo "Q33" predstavlja (sve od autobusne linije u NY do ayeta u kur'anu) samo pokazuju kako je lako pronaći značenje u bilo čemu, smisleno ili ne. ...na kraju jedna kratka riječ od mene: Ljudi morate imat na umu da je 90% takozvanih činjenica izmišljeno od ljudi koji su pobornici suludih teorija zavjere. Ako ne od njih onda od ljudi kojima je dosadno pa onda ovakve dezinformacije proširuju po netu. Dao sam si truda jer me nervira kako slijepo vjerujete svemu što pročitate i spremni ste vjerovati da je sve to jedan sotonski plan umjesto da malo sami istražite ima li imalo istine u napisanom. ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! Zadnji Uredio Adolon : 12-03-08 u 21:04. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: broj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Pali gume a ne dušu