| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Mars u Znanost forumu; c/p maila kojeg sam dobio: 27. kolovoza 2007., u 00.30 pogledajte prema nebu. Planet Mars bit će najosvjetljeniji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mars c/p maila kojeg sam dobio: 27. kolovoza 2007., u 00.30 pogledajte prema nebu. Planet Mars bit će najosvjetljeniji planet na zvjezdanom nebu. Bit će velik poput punog mjeseca. To će se dogoditi 27. kolovoza točno pola sata iza ponoći. Mars će tada biti udaljen 34,65 milijuna milja od Zemlje. Nemojte propustiti taj prizor! Golim okom će se činiti kao da Zemlja ima dva Mjeseca!!! Slijedeća prilika za vidjeti takav prizor predviđa se za 2287. godinu. Stoga podijelite ovu informaciju sa svojim prijateljima jer više NITKO tko danas živi taj prizor neće moći dvaput vidjeti!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Mars Zanimljivo, pitam de jeli istina ili netko zajebava ![]() Ništa, google zna ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 968
![]() | Re: Mars Čista glupost. Čak ni datum nije točan; Mars će najbliži Zemlji biti 18. prosinca ove godine, kad će se nalaziti na 88.420.000 km od Zemlje, što je najveće približavanje Marsa u narednih par godina. Čak i tad, bit će tek nešto svjetliji i veći na nebu od Venere, koja je inače, poslije Mjeseca, najsvjetliji i najveći objekt na noćnom nebu. Da bi Mars bio veličine i sjaja punog Mjeseca, morao bi se nalaziti na najviše milijun km udaljenosti, a nalazit će se 88 puta dalje! Inače, Mars je najbliže Zemlji bio 27. kolovoza, ali 2003! Tad se nalazio na samo 55 milijuna km, što je gotovo i najveće moguće približavanje ovog planeta Zemlji. Više pročitajte ovdje: Mars, Earth - Closest Approach in Recorded History
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Mars Citat:
Tipični hoax
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Mars Bah, tako kaže i google, znači ništa od marsa a ja uzeo slobodno veče za taj spektakl ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mars Ja san to sinoć vidio...a prošli vikend su bila po 3 Mjeseca u 2 reda ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mars A jebga. Ne kuzim ja u te planete i to, ja samo htio topic otvoriti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Mars Evo izasal jos jedan dokaz o zivotu na Marsu ![]() Da li je to mozda bigfoot na slici ![]() Bigfoot on Mars? NASA captures alien figure - Telegraph |
| | |
![]() |
| Tagovi: mars |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

.. Lovely jubbly...