| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi mjesečarenje u Znanost forumu; da li ste ikad mjesečarili i ako jeste kakva su vam bila iskustva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje joooj, kad sam bila mala izašla sam iz kuće u pidžami i bosa, otišla do stana prekoputa i krenula pozvnonit frendici, sva sreća stari gledao TV u dnevnoj sobi pa me probudio na sred hodnika, jezivo iskustvo prvo sam pomislila kako ću se jednom skljokat s krova ali nije mi se više nikad ponovilo, bar da znam ![]() Zadnji Uredio miksi : 17-05-07 u 23:24. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kolko znam! Osobno ne poznajem nikoga ko je mjesečario, iako sam se profesionalno susretao s tim. Jako zeznuta stvar. Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 23:26. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje ja se često probudim u dnevnoj sobi na kauču a pojma nemam kad sam se primistila. stara me nekoliko puta, dok sam bila manja, zaustavljala dok sam ulazila u ormar u njenoj sobi usred noći jer sam mislila da je tamo wc. srića da bi me na vrime zaustavila ![]()
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: mjesečarenje Ja sam jednom ušao starcima u sobu, napravio krug po njoj i vratio se nazad u krevet ![]() Iduće jutro su me ispitivali zašto sam to napravio a ja nemam pojma o ničemu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje Jednom sam mjesecarila kad je nas nekoliko spavalo u prijateljice. Ja sam prva zaspala,i probudila se s dekicom kraj izlaznih vrata... I gledam wtf? A one umiru od smija... kazu da sam se digla , da sam rekla da mi ih je pun kua, pitala di mi je jaketa, uzela dekicu i otisla put vrata... Kazu da su skuzile da mjesecarim tek kad sam uzela deku umisto jakete... Stvarno cudno, to mi je bia prvi i zadnji put da mi se to dogodilo, al bilo je stvarno vird probudit se na nogama... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesecarenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:39.