Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi mjesečarenje u Znanost forumu; da li ste ikad mjesečarili i ako jeste kakva su vam bila iskustva...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 23:16   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,386
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
mjesečarenje

da li ste ikad mjesečarili i ako jeste kakva su vam bila iskustva

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:19   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: mjesečarenje

evo premjestio sam u rub znanosti..nemam pojma jel jesam ili nisam

ali susjed, lažov teški je rekao da dok je bio mali da je izašao van iz kuće i trčao po ulici i da je mislio da je super mario i vikao je joshua joshua joshua
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:21   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

joooj, kad sam bila mala izašla sam iz kuće u pidžami i bosa, otišla do stana prekoputa i krenula pozvnonit frendici, sva sreća stari gledao TV u dnevnoj sobi pa me probudio na sred hodnika, jezivo iskustvo prvo sam pomislila kako ću se jednom skljokat s krova ali nije mi se više nikad ponovilo, bar da znam

Zadnji Uredio miksi : 17-05-07 u 23:24.
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:21   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,559
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Ne kolko znam! Osobno ne poznajem nikoga ko je mjesečario, iako sam se profesionalno susretao s tim. Jako zeznuta stvar.

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
evo premjestio sam u rub znanosti..nemam pojma jel jesam ili nisam

ali susjed, lažov teški je rekao da dok je bio mali da je izašao van iz kuće i trčao po ulici i da je mislio da je super mario i vikao je joshua joshua joshua
Taj ima shizofreniju.

Zadnji Uredio daidza : 17-05-07 u 23:26.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:24   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,914
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Nikad, valjda bi mi netko rekao da me vidio da mjesecarim
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:25   #6 (permalink)
prof. Foruma

miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Taj ima shizofreniju
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:26   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 117
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

ja se često probudim u dnevnoj sobi na kauču a pojma nemam kad sam se primistila. stara me nekoliko puta, dok sam bila manja, zaustavljala dok sam ulazila u ormar u njenoj sobi usred noći jer sam mislila da je tamo wc. srića da bi me na vrime zaustavila
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:27   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,899
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja sam jednom ušao starcima u sobu, napravio krug po njoj i vratio se nazad u krevet

Iduće jutro su me ispitivali zašto sam to napravio a ja nemam pojma o ničemu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:29   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,187
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Jednom sam mjesecarila kad je nas nekoliko spavalo u prijateljice. Ja sam prva zaspala,i probudila se s dekicom kraj izlaznih vrata... I gledam wtf? A one umiru od smija... kazu da sam se digla , da sam rekla da mi ih je pun kua, pitala di mi je jaketa, uzela dekicu i otisla put vrata... Kazu da su skuzile da mjesecarim tek kad sam uzela deku umisto jakete...
Stvarno cudno, to mi je bia prvi i zadnji put da mi se to dogodilo, al bilo je stvarno vird probudit se na nogama...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:36   #10 (permalink)
prof. Foruma

koliko ima frikova na portalu
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mjesecarenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108