Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi mjesečarenje u Znanost forumu; Ne hodam, ali da pričam to je... Ne samo da mrmljam nego i vodim i 'najnormalnije' razgovore s ljudima, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-07, 01:41   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: mjesečarenje

Ne hodam, ali da pričam to je... Ne samo da mrmljam nego i vodim i 'najnormalnije' razgovore s ljudima, a da poslije nemam pojma o tome.

Jednom u srednjaku sam starcima rekao da ne moram ujutro ići u školu ili nešto takvo i kad su me budili, buraz (koji je znao da sam ih muljao, i da ujutro 'pričam') je suflirao starom i 15 min me pokušavao utjerati u laž... Ma kakvi, odustao je- mozak radi na 'automatiku' ali ja pojma nemam ni kako ni zašto.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 02:02   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
a da? ja sakrivam mobitel,kljuceve, i te stvarcice. jednom sam u 3 ujutro poslala frendici poruku BUDJENJE . drugi dan me htjela zaklat a ja nisam imala pojma o cemu prica
Da ujutro se probudiš "di mi je mobitel,di su mi ključevi???????"
Tak je i moja frendica,jednom joj je stara našla ujutro mobitel u wc školjci,jadan nije preživio potapanje!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 02:07   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ne hodam, ali da pričam to je... Ne samo da mrmljam nego i vodim i 'najnormalnije' razgovore s ljudima, a da poslije nemam pojma o tome.

Jednom u srednjaku sam starcima rekao da ne moram ujutro ići u školu ili nešto takvo i kad su me budili, buraz (koji je znao da sam ih muljao, i da ujutro 'pričam') je suflirao starom i 15 min me pokušavao utjerati u laž... Ma kakvi, odustao je- mozak radi na 'automatiku' ali ja pojma nemam ni kako ni zašto.
i ja isto tako..... pricam na mob ili pisem poruke i nemam pojma da sam ih uopce napisala i da sam ikom ista rekla.
sada pred malo mi bilo najzesce. bila sam cjelu noc vani, i dosla sam u 11 ujutro doma i legla u krevet. i (bar tako kaze moja stara) ude stara u sobu dok sam spavala i pita ona mene CES SE TI DANAS DIC?? a ja: IMO JE PUSKU, PADALA JE KISA,GRMILO JE,PUCO JE, SAKRILI SMO SE,NISMO POKISLI.
Ja se nit toga sjecam, nit se ista od toga desilo (jedino je kisa padala,to je ali jesmo pokisli) nit se sjecam da sam ista sanjala NISTA.

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Da ujutro se probudiš "di mi je mobitel,di su mi ključevi???????"
Tak je i moja frendica,jednom joj je stara našla ujutro mobitel u wc školjci,jadan nije preživio potapanje!
vjerujem ti.. ja jos dan danas ne mogu nac kljuceve svoje od kuce
imam duplikat!!

Zadnji Uredio daidza : 04-06-07 u 02:20.
blackdevilles je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 02:21   #34 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,024
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Jeste vi sigurne da to nije posljedica izlaska (čitaj alkohol) a ne mjesečarenje?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 02:26   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

hahahha
ne,nije. tada sam vec bila trijezna
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:10   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,900
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
ziimala sam i ja pec... ali ne u sobi.. kazu da je nezdravo
meni je nezdravo smrzavat se na lickoj zimi
Star 04-06-07, 19:21   #37 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Ja nisam nikad mjesečario ali jedan moj prijatelj je ima problema sa tim...jednu večer je isto tako mjesečario i valjda mu se pišalo i umjesto da ode u wc zalio je materi cvijeće na balkonu
imao sam nešto slično s 10-ak godina, samo radilo se o kuhinji i kanti za smeće.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 18:30   #38 (permalink)
dr.sc. Foruma

meni je prijateljica kad je prespavala kod mene isla piskit u ORMAR!!!
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 18:44   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
meni je prijateljica kad je prespavala kod mene isla piskit u ORMAR!!!
Jesi li ju barem zaključala kad je ušla u ormar?
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 20:26   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

trcala sam za njom u ormar!! to je bio takav sok.... smijeh... ona nije znala dal da place il da se smije. jos joj ja govorim EJ TU JE ORMAER,WC JE TAMO ona meni: DA ZNAM,PUSTI ME DA SE POPISAM!
ja: LUCE PISAS MI U ORMAR!! ODI U WC!!
i ona ode u moju sobu,vrati se u dnevni nakon 5 min i ja je pitam SI MI SE MOZDA SAD U SOBU POCURALA?
ona: NE ,STA TI JE
ja: pa htjela si u ormar
ona O CEMU TI??
I kad sam joj rekla.... upiskila se od smjeha
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mjesecarenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113