| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi mjesečarenje u Znanost forumu; Ne hodam, ali da pričam to je... Ne samo da mrmljam nego i vodim i 'najnormalnije' razgovore s ljudima, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje Ne hodam, ali da pričam to je... Ne samo da mrmljam nego i vodim i 'najnormalnije' razgovore s ljudima, a da poslije nemam pojma o tome. Jednom u srednjaku sam starcima rekao da ne moram ujutro ići u školu ili nešto takvo i kad su me budili, buraz (koji je znao da sam ih muljao, i da ujutro 'pričam') je suflirao starom i 15 min me pokušavao utjerati u laž... Ma kakvi, odustao je- mozak radi na 'automatiku' ali ja pojma nemam ni kako ni zašto. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje Citat:
Tak je i moja frendica,jednom joj je stara našla ujutro mobitel u wc školjci,jadan nije preživio potapanje! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
sada pred malo mi bilo najzesce. bila sam cjelu noc vani, i dosla sam u 11 ujutro doma i legla u krevet. i (bar tako kaze moja stara) ude stara u sobu dok sam spavala i pita ona mene CES SE TI DANAS DIC?? a ja: IMO JE PUSKU, PADALA JE KISA,GRMILO JE,PUCO JE, SAKRILI SMO SE,NISMO POKISLI. Ja se nit toga sjecam, nit se ista od toga desilo (jedino je kisa padala,to je ali jesmo pokisli) nit se sjecam da sam ista sanjala NISTA. Citat:
imam duplikat!!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! Zadnji Uredio daidza : 04-06-07 u 02:20. | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: mjesečarenje Jeste vi sigurne da to nije posljedica izlaska (čitaj alkohol) a ne mjesečarenje? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje trcala sam za njom u ormar!! to je bio takav sok.... smijeh... ona nije znala dal da place il da se smije. jos joj ja govorim EJ TU JE ORMAER,WC JE TAMO ona meni: DA ZNAM,PUSTI ME DA SE POPISAM! ja: LUCE PISAS MI U ORMAR!! ODI U WC!! i ona ode u moju sobu,vrati se u dnevni nakon 5 min i ja je pitam SI MI SE MOZDA SAD U SOBU POCURALA? ona: NE ,STA TI JE ja: pa htjela si u ormar ona O CEMU TI?? I kad sam joj rekla.... upiskila se od smjeha ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesecarenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

. drugi dan me htjela zaklat a ja nisam imala pojma o cemu prica
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!