| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi mjesečarenje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: join_me meni je to totalno strano...ja nisam nikad mjesecarila... zanima me kakav je to feeling ...mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: mjesečarenje Citat:
ne znam kakav je feeling dok mjesečariš, spavaš pa neznaš. feeling je čudan kad se probudiš u nekoj bezveznoj situaciji koju radiš, npr. dok se uvlačiš pod krevet. mislis se, "šta to radiš, aj leć al u krevet" .kad sam intenzivno mjesečarila onda sam se sutradan osjećala skroz mamurna i bila sam loše volje. dok sam išla u školu spavala je jedna cura samnom u sobi. ona je se jednom u sred noći digla i probudila me. oči su joj bile skroz razdrečene i prepala sam se kad sam to vidila. onda me je potjerala iz kreveta, legla u njega i nastavila je spavati ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | Re: mjesečarenje nisam...ali cula sam da ljude koji mjesecare nesmijes probudit jer mogu umrjet ili upast u komu
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-07 Lokacija: tamo negdje... Godina: 19
Poruka: 95
![]() | Re: mjesečarenje I ja imam taj problem, mjesecarim svake noci, rijetkost je da ne mjesecarim. Sad mene zanima da li je itko od vas izljecio taj problem, a da nije stalo samo od sebe. Kazu da djeca mjesecare i da ce stati samo od sebe ali ja imam 19god. i jos mjesecarim i svako jutro se budim umoran (mislim zbog mjesecarenja) Bio bi jako zahvalan na pomoci ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesecarenje |
« robert johnson
|
iluzija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.