| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Monstrum humanum rarissimum u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tzukius za ovo se slažem... kad tako kopi/pastaš onda se to stavi kao citat kod (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-12-07 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum Citat:
.kada sam ovo vidio, morao sam se regati i odgovoriti jer je zaista smijesno. frajer cak stavio i onaj dio s nagradnom igrom i koje n+knjige poklanja.... ![]() bas bih volio da se javi "autor" topica. pozdrav ekipi s ruba!!! citat cemo se. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum jamačno da postoje takva ''bića'' pogotovo iz Čornobiljskih vremena di je bilo svakakvih mutacija... vjerujem da je ovo neki plod mutacije što uopće nije čudno.... mutacije se događaju stalno ali ima pozitivnih i negativnih ovo je očito neka negativna mutacija ili umjetna mutacija (ko što rekoh, neuspjeli gm)
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 39
![]() | uuuuuuuuuu zahuktalo se ajmo fight.... ![]() ![]() jebote tu serete neki kurac a kolko ste to vi napravili...ok triba rec di se to naslo ali jebote...lik se bar potrudija nac neso dobro nisam bezobrazna vec govorim da to nije uredu...ako se lik vec potrudija nac nesto zanimljivo odma ga napada te da je kopira pa sta onda velo vazno...nebi da ste vi rekli di se bilo sta nasli ili neznam... niste sigurno...ugl nezelim da me shvatite krivo... iskreno bas me biga Smiriti živčeke malo ![]() Zadnji Uredio daidza : 25-12-07 u 22:12. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum aj ti komentiraj ovu temu... kopiranje ostavi za modove da riješe ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Monstrum humanum rarissimum Citat:
![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | oooo ljepoto i ti si tu...eee nemojte me blatit jer vas teta istuc...hahaha javi se buraz neljuti mi frendicu
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno Zadnji Uredio daidza : 26-12-07 u 19:12. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

.