| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Monstrum humanum rarissimum u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: pankericazd ja iman dovoljno godina da govorin što god oću... ti i tvoje godine možete u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Monstrum humanum rarissimum ti i tvoje godine možete u jedino s takvim ponašanjem dobiti ban iz ovog foruma. pročitaj pravila pa onda doji na forum. i ne bahati se jer moderatori na ovom forumu nisu baš popustljivi opet ti govorim nisam kontra tebe samo pazi što radiš
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Monstrum humanum rarissimum ma slušaj nemoj mi se bahatiti jer obecavam ti da cu se osobno potruditi da odeš s ovog foruma i nikad se nevratiš. ja san te lipo upozorija kao kolega zadranin i kolega forumaš. takav rječnik ne dopuštaju u velikim razmjerima. jer ce te izbaciti. Ne krivim te i ne kritiziram samo pročitaj jebena pravila
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum mladi sve bahatiji, iz generacije u generaciju... mala poštuj starije i iskusnije!!!
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum ovako....pardon zaboravila sam stavit odakle sam skupila ovu tako da me odma ne napadate....jos jednom se ispricavam...a za pankericu: eeee draga moja smiri hormone jos ce te izbacit...nije za tebe forum....hahahahaha....pusa i napravi si blog i vrati mi mail adress
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum Malo offtopic, nije ovo čet, a što se teme tiče zanimljivo je to, mislim da je neki oblik mutacije bar meni tako izgleda nisam ja nikaki stručnjak, a možda neki oblik evolucije možda će tako buduće generacije izgledat ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum Citat:
![]() neće izgledat tak buduće generacije.... bar ja tako mislim
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije Zadnji Uredio tzukius : 26-12-07 u 18:10. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum ma nema frke rista... svaki pokušaj se cijeni ... bar kod mene... a da je tako sad ću ti uvalit rep+ ![]() zapravo ja nemam ipak odgovor jer sam tek naknadno pročital iz koje godine je slučaj (nemam običaj pohvatat sve činjenice )ako je stvarno 18. st. u pitanju onda mi je nekak teško to povezivati sa zračenjem mada ljudi tada nisu znali ništa o zračenjima pa može biti svašta... a može bit i izmišljotina
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: Monstrum humanum rarissimum Citat:
tnx za rep
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.