| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Najbolji mi je san bio kada sam sanjao da virim kroz dimnjak sa nekim rafalom, Srbi dolaze preko mosta, nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,226
![]() | Re: Najbolesniji san? Najbolji mi je san bio kada sam sanjao da virim kroz dimnjak sa nekim rafalom, Srbi dolaze preko mosta, nikad stat aja ih streljam. Koliko sam metaka potrosio mislim da ih se toliko nije ni proizvelo. I tako tukao ja njih cijelu noc sve do 7 sati ujutro kad me probudila budilica |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Ja sam sanjala da se pipam, mazim, ljubim i onda seksam s vlastitim bratom. Što je najbolje, uživala sam kao nikad u životu. K-a-t-a-s-t-r-o-f-a. Kasnije sam se gadila sama sebi danima... Sanjala sam jednom da brijem sa Shakirom i jednom s Madonnom i isto sam poludila... Ali nije se moglo mjeriti s intenzitetom koji sam osjetila s bratom. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Ja sam prije jako cesto sanjao da skacem sa ogromne provalije u sumu dolje. Ali ne sa ciljem suicida nego da letim. i bogme je prvih par minuta bio jebeni gust, ali kad je trebalo doskociti onda se sjecam da sam se u snu sav nekako zgrcio i napeo i to mi je bio loš feeling. I još sam sanjao da sam kokoš i da nosim jaja. Jedini je bad bio usrane gace ujutro ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Citat:
Padanje Snovi o padanju pokazatelj su o gubitku emocionalne ravnoteže ili samokontrole. Mogu predstavljati nesigurnost, pomanjkanje samopouzdanja, strah od neuspjeha ili nesposobnost da se suočite sa situacijom. Padanje u beskrajnu prazninu može značiti gubitak kontrole nad problemima u stvarnom životu ili pokazati frustracije nad neuspjelim pokušajima u osobnom životu ili na poslu. Freud smatra da padanje znači neispunjenje seksualnih želja. A ovo s nošenjem jaja ne bih se usudio analizirati i objašnjavati ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
« Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to?
|
Koliko smo psiholozi u životu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.