| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino da me tip bode nožem po stomaku i osjetim kako oštrica ulazi u stomak.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? Citat:
Kada sam imala 6 godina, sanjala sam da mi netko reže lice... i osjetila sam kako me boli lice...ili preciznije čelo. najvjerovatnije sam pukla glavom od zid. onda sam se užasno bojala i u snu se opirala i tresnula s kreveta...ali se nisam probudila. Onda me mama došla probuditi, to mi je bio spas jer me ovo toliko mučilo i toliko sam se bojala još 5 dana poslije a da o čvorugi na čelu ne govorim . Ali dok bila mala sanjala sam svaku noć grozne snove, ali ne noćne more, i nikad nisam skakala.moja frendica je imala noćne more, i u snu glavom razbila ogledalo.
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Ako itko sanja bolesne snove onda sam to ja.. samo se sad ne mogu sjetit nijednog. Ali kad smo već kod snova neku večer sam sanjala da mi se mačka smije smajlićima na skype-u i da drži čekić u šapama i još nešto ali se ne sjećam.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? Citat:
![]() EDIT: Ja pola snova zaboravim tokom dana, a pola zaboravim čim se probudim...
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Najbolesniji san? Da se nalazim u budućnosti i da me proganja neko čudno stvorenje i želi me ubiti.A jednom sam sanjao da je došao smak svijeta i komet je udario u zemlju ili sunce eksplodiralo ne znam točno šta jer je davno bilo, ali ja sam se sakrio u rupu i promatrao i onda se probudio.Samo u snu možeš preživjeti takvo nešto. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolesniji san? Ja sanjao da hodam sa ujakom po naselju i na brijegu iznad mene eksplodirala atomska bomba. I ja legao u neki jarak i osjetim onu toplinu kako prelazi preko mene, malo jezovito.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Citat:
previse skypanja ..dijagnozis doktor sajkaretrist:zub![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
« Bojite li se smrti?
|
PTSP »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.