| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; ma uvijek imam neke bolesne snove.. incest nekih 2 izmisljenih ljudi, pa ih zle sile proganjaju pa mi ejlijen sapce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? ma uvijek imam neke bolesne snove.. incest nekih 2 izmisljenih ljudi, pa ih zle sile proganjaju pa mi ejlijen sapce na uho pa divljanje, vristanje, razbacivanje stvari, psihicki slom uglaaavnom, nadam se da ce stvari krenut na bolje kad si kupim Dreamcatcher - Wikipedia, the free encyclopedia ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Godina: 17
Poruka: 35
![]() | Re: Najbolesniji san? par puta sam sanjala kako sam u vodi i nemam zraka, i odjednom udahnem i mogu disat u vodi. ili kako trcim i zelim i moram dalje, ali ne mogu i trudim se ali nis od toga... mrzim taj san. najbolje mi je kad sam jos u polusnu i odjednom se trgnem jer trznem nogom! to mi je tako smijesno. to mi se cesto dogodi kad sanjam da se penjem po stepenicama i onda posrnem! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? sjedim za radnim stolom, nešto učim, pogledam u zid ispred sebe, a iz zida "izroni" lice. prati moje pokrete glave, izraze lica. pokušavam dohvatiti lice i ono povuče moju ruku u zid i nestane. i tu se svaki put probudim nemam pojma što bi to trebalo značit ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Re: Najbolesniji san? ah najgori je kad su me neki ljudi poceli naganjat i ja sam trco ko ludak a oni me stizali, i odjednom kak bi zatvoril oci dok trepcem ne bi ih vise mogel otvorit........ najbolje mi je kad sam jos u polusnu i odjednom se trgnem jer trznem nogom! to mi je tako smijesno. to mi se cesto dogodi kad sanjam da se penjem po stepenicama i onda posrnem!>>> to se meni cesto zna desit |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
« Vječni jaz između gimnazijalaca i ostalih srednjoškolaca - čemu to?
|
Koliko smo psiholozi u životu? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

pa mi ejlijen sapce na uho