Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 78

napad mracnog bica u snu

Raspravljate o temi napad mracnog bica u snu u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; jeli vam se ikad dogodilo da imate lucidni san? hocu "budni ste" ali ste zapravo paralizirni i nemozete se micat ...

Regularni forumas Avatar od korisnika vinskamuha
    Datum registracije
    05-10-08
    Poruka
    116
    Liked
    0 times

Exclamation napad mracnog bica u snu

jeli vam se ikad dogodilo da imate lucidni san?
    hocu "budni ste" ali ste zapravo paralizirni i nemozete se micat a u vas bulji bice tamno bice .......
    to se meni dogada zadnjih dana ...
    navodno ima veze s astralnom proekcijom,
    molim vas recite mi svoje misljene o tome

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

Re: napad mracnog bica u snu

ja samo kažem svima sa takvim iskustvima: dok te ne boli guzica sve je ok
    RISE and SHINE

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika man_in_black
    Datum registracije
    27-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    566
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
    ja samo kažem svima sa takvim iskustvima: dok te ne boli guzica sve je ok

eo jedan poznati slucaj .....Tony Iommi gitarist Black Sabbatha je kao mali bio opsjednut okultom ,Necronimconom i tim stvarim i jednu vecer doživo upravo to...vidio je neko mračno biče u kutu sobe a on se nije mogao pomaknut iz kreveneta ....prica glasi da ga je to inspiriralo da napiše pjesmu "Black Sabbath"
    ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

jea, rajt
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika man_in_black
    Datum registracije
    27-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    566
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: man_in_black Pogledaj Poruke

eo jedan poznati slucaj .....Tony Iommi gitarist Black Sabbatha je kao mali bio opsjednut okultom ,Necronimconom i tim stvarim i jednu vecer doživo upravo to...vidio je neko mračno biče u kutu sobe a on se nije mogao pomaknut iz kreveneta ....prica glasi da ga je to inspiriralo da napiše pjesmu "Black Sabbath"
    Ispravak netocnog navoda,nije bio Toni Iommy nego Geezer Butler
    Black Sabbath (song - Wikipedia, the free encyclopedia)
    "According to the band, the song was inspired by an experience that Geezer Butler had related to Ozzy Osbourne. In the days of Earth, Geezer painted his apartment matte black and placed several inverted crucifixes on the walls. Then, one day, Ozzy brought round a book about witchcraft, which Geezer became extremely fascinated by. One night, he read the book and placed the book on a shelf before going asleep. When he woke up, a large black figure stood in front of him, staring at Butler while he as he said, "crapped myself." After the figure disappeared, Butler ran to check out the book, only to find that the book was gone...He then told Ozzy, who wrote the lyrics to what would become Black Sabbath: "What is this that stands before me? Figure in black which points at me""
    ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Upali svijetlo sljedeci put, ako je lucidni san, ne moraš se moći micati za to.
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Regularni forumas Avatar od korisnika spaljevina
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

to ti gledaš horore po noći
    opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol

Starter Avatar od korisnika senad_k
    Datum registracije
    22-12-06
    Starost
    37
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Meni se jednom tako desilo, kao budim se u gluho doba noci, u polusnu vivim neko mracan stoji u sobi i gleda u mene.
    Kad sam se potpuno probudio, par puta pitao "ko je?" i malo bolje zagledao u mrak, skontao da je to bila jakna na radnoj stolici.

Jos ranije:
    Opet se budim u isto toliko gluho doba, kad vidim nesto necujno ulazi kroz balkonska vrata i ide ravno prema meni. Nikakvog zvuka, samo nesto mracno (a kakvo bi i bilo u onom mraku??)
    Ovaj put (logicno) nije bila jakna (one rijetko hodaju onako same, bez vlasnika), nego nana, valjda nije mogla spavati pa izasla na zrak, i kad se vracala ja se probudio.

I na kraju, kud ovo procitah u ovo doba noci? Ionako citam previse Kinga, a upravo izgledao jedan film po njegovom rpmanu.
    Sad niti spavati niti ostati budan.

Mili Avatar od korisnika Adolon
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    4,670
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: senad_k Pogledaj Poruke
    Meni se jednom tako desilo, kao budim se u gluho doba noci, u polusnu vivim neko mracan stoji u sobi i gleda u mene.
    Kad sam se potpuno probudio, par puta pitao "ko je?" i malo bolje zagledao u mrak, skontao da je to bila jakna na radnoj stolici.

Jos ranije:
    Opet se budim u isto toliko gluho doba, kad vidim nesto necujno ulazi kroz balkonska vrata i ide ravno prema meni. Nikakvog zvuka, samo nesto mracno (a kakvo bi i bilo u onom mraku??)
    Ovaj put (logicno) nije bila jakna (one rijetko hodaju onako same, bez vlasnika), nego nana, valjda nije mogla spavati pa izasla na zrak, i kad se vracala ja se probudio.

I na kraju, kud ovo procitah u ovo doba noci? Ionako citam previse Kinga, a upravo izgledao jedan film po njegovom rpmanu.
    Sad niti spavati niti ostati budan.
    to ti nisu astralne projekcije...to je jedan jeeebački dobar trip...

Regularni forumas Avatar od korisnika spaljevina
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

meni se jednom jebeno jezivo nekaj desilo po noči....došla susedova mačka na prozor...i valjda je roknula dole sa prozorske daske..ugl...čujem udarac i vidim lol jezivu sjenu na zidu..a ono 5 sekundi poslje mačku kak mijauče od pada sa prozora...
    opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku