ja samo kažem svima sa takvim iskustvima: dok te ne boli guzica sve je ok![]()
Raspravljate o temi napad mracnog bica u snu u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; jeli vam se ikad dogodilo da imate lucidni san? hocu "budni ste" ali ste zapravo paralizirni i nemozete se micat ...
ja samo kažem svima sa takvim iskustvima: dok te ne boli guzica sve je ok![]()
RISE and SHINE
eo jedan poznati slucaj .....Tony Iommi gitarist Black Sabbatha je kao mali bio opsjednut okultom ,Necronimconom i tim stvarim i jednu vecer doživo upravo to...vidio je neko mračno biče u kutu sobe a on se nije mogao pomaknut iz kreveneta ....prica glasi da ga je to inspiriralo da napiše pjesmu "Black Sabbath"
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
jea, rajt
Ispravak netocnog navoda,nije bio Toni Iommy nego Geezer Butler
Black Sabbath (song - Wikipedia, the free encyclopedia)
"According to the band, the song was inspired by an experience that Geezer Butler had related to Ozzy Osbourne. In the days of Earth, Geezer painted his apartment matte black and placed several inverted crucifixes on the walls. Then, one day, Ozzy brought round a book about witchcraft, which Geezer became extremely fascinated by. One night, he read the book and placed the book on a shelf before going asleep. When he woke up, a large black figure stood in front of him, staring at Butler while he as he said, "crapped myself." After the figure disappeared, Butler ran to check out the book, only to find that the book was gone...He then told Ozzy, who wrote the lyrics to what would become Black Sabbath: "What is this that stands before me? Figure in black which points at me""
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
Upali svijetlo sljedeci put, ako je lucidni san, ne moraš se moći micati za to.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
to ti gledaš horore po noći
opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol
Meni se jednom tako desilo, kao budim se u gluho doba noci, u polusnu vivim neko mracan stoji u sobi i gleda u mene.
Kad sam se potpuno probudio, par puta pitao "ko je?" i malo bolje zagledao u mrak, skontao da je to bila jakna na radnoj stolici.
Jos ranije:
Opet se budim u isto toliko gluho doba, kad vidim nesto necujno ulazi kroz balkonska vrata i ide ravno prema meni. Nikakvog zvuka, samo nesto mracno (a kakvo bi i bilo u onom mraku??)
Ovaj put (logicno) nije bila jakna (one rijetko hodaju onako same, bez vlasnika), nego nana, valjda nije mogla spavati pa izasla na zrak, i kad se vracala ja se probudio.
I na kraju, kud ovo procitah u ovo doba noci? Ionako citam previse Kinga, a upravo izgledao jedan film po njegovom rpmanu.
Sad niti spavati niti ostati budan.
meni se jednom jebeno jezivo nekaj desilo po noči....došla susedova mačka na prozor...i valjda je roknula dole sa prozorske daske..ugl...čujem udarac i vidim lol jezivu sjenu na zidu..a ono 5 sekundi poslje mačku kak mijauče od pada sa prozora...![]()
opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol