| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Nesreća sa Duhom u autu u Znanost forumu; Malo je poduže, ali se isplati vidjet kraj, događa se u Portugalu, i prime duha u auto i nastradaju. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | Nesreća sa Duhom u autu Malo je poduže, ali se isplati vidjet kraj, događa se u Portugalu, i prime duha u auto i nastradaju. duža verzija kratka verzija
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" Zadnji Uredio pharaoh : 23-07-07 u 08:04. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesraća sa Duhom u autu Bogme sam se najezio. Brrrr
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Nesreća sa Duhom u autu Zanimljivo... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nesreća sa Duhom u autu This could be a case for Mulder and Scully
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu Normalno da jest, ali je dobro izrežirano pa zato je spooky
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu Boze nista ne kuzim... ![]() Sta ona likica u autu je duh i odjednom bude nesreca?!?
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, duh, nesreca |
« iluzija
|
Linkovi itd.. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:53.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...