| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Nesreća sa Duhom u autu u Znanost forumu; treba nije losa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu pa.. je malo lezivo, ali mislim da je montaža. kako su znali kad treba da postave kameru u autu? dogovorili su se sa duhom? ![]() ono, bajka za laku noć ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nesreća sa Duhom u autu ja čitao negdje da je to istinit dogadjaj,zato jer se ta cura koja je nastradala stvarno tako zvala i na istom je mjestu poginula,ovaj lik šta vozi i suvozač su nastradali,a ovaj koji je snimao je preživio,on kaže da i dan danas nezna točno šta se dogodilo tj. nemože još vjerovati da su vozili duha u autu i da su mu prijatelji nastradali..sad tko vjeruje....ja vjerujem
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, duh, nesreca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.