| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Nesreća sa Duhom u autu u Znanost forumu; Vrlo zanimljiv filmić,no teško da bi bio istinit. Nešto slično tj vrlo slično se govorilo 80-tih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 75
![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu Vrlo zanimljiv filmić,no teško da bi bio istinit. Nešto slično tj vrlo slično se govorilo 80-tih godina da je u tunelu Učka,(kraj Rijeke) na početku tunela stopirala jedna žena,kojoj bi ljudi stajali i pokupili je.Navodno bi ona do kraja tunela i isčeznula,samo tako ali tim vozačima se nebi ništa loše dogodilo. Vrlo diskutabilno jer ukoliko postoje duhovi,na način da su to duše već umrlih ljudi,ne mogu se oni materijalizirati na način da se ti snjim komuniciraš na potpuno normalan način i da se snjima rukuješ...pomalo nevjerojatno |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu koja glupost,ona se krenula derati i odma se dogodila nesreca???
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| wit | Re: Nesreća sa Duhom u autu Citat:
dovest ću vanzemaljce i duhove tu na Croportal, tak da ti ne budu trebali linkovi ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 230
![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu a što se vama lako usrat!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nesreća sa Duhom u autu Evo sad se vozim doma...i stopira neka deklica..ja reko da je poberem al se sjetim ovog ovdje...i produžim dalje ...sve ste vi krivi...mogel sam neki blow job sredit...prokleti bili vi i vaša tema...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, duh, nesreca |
« Bloody Mary
|
tajna društva?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:40.

...sve ste vi krivi...mogel sam neki blow job sredit...prokleti bili vi i vaša tema...