| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Nevidljivost vs. Letenje u Znanost forumu; koju bi moć izabrali i zasto? ----- btw, nisam znao gdje da stavim ovu temu, u bas razno ili ovdije.. valjda ... |
| Vidi Rezultate Anketa: koje je bolje? | |||
| Nevidljivost | | 39 | 65.00% |
| Letenje | | 21 | 35.00% |
| Glasači: 60. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevidljivost vs. Letenje Letenje. Zato kaj bi mogla kad poželim otić nekam...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Nevidljivost vs. Letenje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Nevidljivost vs. Letenje ja sam birao nevidljiv, jer kad si nevidljiv mozes dzabe letit ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Nevidljivost vs. Letenje Kako kažu nijemci: nur fliegen ist schoener ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nevidljivost vs. Letenje nevidljiv jer bi mogao ući u stan/kuću poznatih pa ih slikat u svakakvim akcijama i to dobro prodat nekom časopisu![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: letenje, nevidljivost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

, zato biram letenje...
i to dobro prodat nekom časopisu