| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Nevidljivost vs. Letenje u Znanost forumu; Ne vidljivost... hvala lijepo nebih bio slijep.... |
| Vidi Rezultate Anketa: koje je bolje? | |||
| Nevidljivost | | 40 | 65.57% |
| Letenje | | 21 | 34.43% |
| Glasači: 61. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevidljivost vs. Letenje letenje
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevidljivost vs. Letenje letenje...nevidljivost bi mi bila zanimljiva u početku al kasnije bih postao usamljen...toliko ljudi oko mene a ni sa kim ne mogu pričat, niti bih se više mogao vidjet u ogledalu, niti bih imao neku normalnu budućnost...mislim da bih izludio...tu sam a nema me ![]()
__________________ ...let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: letenje, nevidljivost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.

hvala lijepo nebih bio slijep.

Pali gume a ne dušu