| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi NLO iznad Mostara??? u Znanost forumu; MOSTAR - Nakon prvog i drugog dans se, oko 16.30 pojavio i treći elipsasti krug, promjera devet metara, na mladoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | NLO iznad Mostara??? MOSTAR - Nakon prvog i drugog dans se, oko 16.30 pojavio i treći elipsasti krug, promjera devet metara, na mladoj travi podveleškog mjesta Svinjarina kod Mostara. Ramo Boškailo, žitelj koji je prvi tajnoviti krug, zamijetio već prije devet dana nije ni sanjao da će događanja u njegovom mjestu zaintrigrirati svekoliku javnost. Ni najstariji mještani Podveleža ne pamte ništa slično a krugove je obišao i sam mjesni vjerski izaslanik -hodža. Hodža je obišao i vidio krugove i kazao da ne ulazimo u krug jer bi to moglo biti opasno. Ja sam se slikao u krugu, ali valjda Bog neće dati ništa zlo, kaže za Večernjak i jučer vidno uzbuđen umirovljenik Ramo Boškailo koji se našao na meti brojnih novinarskih ekipa. Nema odgovor na pitanje što se događa i kako su krugovi nastali. - Netko kaže da su vanzemaljci, neko da je čudo. Ja ne znam o čemu se radi. Ovo su vidljivi dokazi i ljudi ovo trebaju vidjeti, komentira Ramo začuđen zanimanjem za njegovim otkrićem. Jesu li malo selo u Podveležu posjetili vanzemaljci i hoće li zbivanja konačno pobuditi zanimanje znanstvenika, pitanja su na koja još nema odgovora. Radi se o pravilnim krugovima na ravnoj travnatoj površini, unutar kojeg je vidljivo da je trava skoro potpuno spržena. Za razliku od žute, spržene trave u sredini krugova, na njegovoj putanji ona je zelene boje, svježa i neoštećena. Boškailo, čovjek koj je potpuno slučajno, čisteći korov sa zemljišta, zamijetio čudne pojave, očekuje još misterioznih “NLO krugova”. Iako nije razmišljao o stražarenju na livadi, zamisao mu se čini iznimno zanimljivom. -Možda bi tada bilo razjašnjeno o čemu se radi, komentirao Boškailo. Vanzemaljci bi, komentiraju stariji mještani Podveleža, u to malo zabačeno mjesto možda doveli više posjetitelja, radoznalaca, a možda i turista. - Ovo je opipljiv trag i dobro bi ga bilo vidjeti pa neka se utvrdi o čemu se radi. Svakome tko dođe želimo dobrodošlicu, kavu i lijepu riječ, poziva Boškailo. O čemu se god radilo, znakovito je da “vanzemaljci” biraju mala, skoro nenaseljena mjesta sa djelićem livade gdje svoje “leteće tanjure” mogu neometano i neopaženo spustiti. Ipak, njihov “posjet” u Podveležu nikako nije prošao nezapaženo. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: NLO iznad Mostara??? Citat:
![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NLO iznad Mostara??? Od svih mjesta,NLO se pojavio bas u Mostaru...cini se kao jos jedna zajebancija
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: NLO iznad Mostara??? to su obilazili piramide u visokom pa zalutali
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:57.

???
Grijesiti je ljudski ...