a dajte ljudi, sve živo mi se u zadnje vrime poklapa sa brojevima, oću doznat zašto i šta znači... ne virujem da niko ne zna...![]()
Raspravljate o temi Numerologija u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; ne znam jeli netko već otvoria ovu temu, škuzajte ako je, nisam je našla... može li mi netko tko se ...
a dajte ljudi, sve živo mi se u zadnje vrime poklapa sa brojevima, oću doznat zašto i šta znači... ne virujem da niko ne zna...![]()
Piše u Bibliji za 666.. a i ima i drugih brojeva![]()
"..Šetamo kroz grad mokri ti i ja
utopljeni tugom već dosanjanog sna
slične noći nekad su za nas bile raj
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
Ako te zanima, nađi prave numerologe kojima platiš i naprave ti presjek šta ti želiš, to je jako komplicirano za ovako nabadat a i uzelo bi puno vremena kad bi ti netko htio uistinu dobar sastaviti.
Toliko ti ja znam o tome, a možeš pokušat po netu naći, i onda kad naučiš svima da to napraviš![]()
Jos bolji predlog. Otidi na Dedic & Dedic, software solution - index i preuzmi program i nausi sve sto te zanima. Program o numerologiji je na hrvatskom.
ja da sam se rodio dan prije meni bi pisalo da cu postati siromah s slabim poslom a sad mi pise da cu biti umjereno bogat sa svime sto pozelim i sto mi treba...pa vi mislite......
Napiši datum rođenja. Mjesto, ime prezime...
primjer:
13
12
1968
---------
1993=22=4
Sad bi trebala poznavati sve ostale manticke vještine itd.
I dobila bi odgovor
Višegodišnje iskustvo...
U matematici nema grešaka...itd.
Za ostale informacije obratite se se millivoju![]()
![]()
Vjerojatno većina od Vas vrlo dobro zna tko je bio najomiljeniji učenik Isusa Krista, dakle, radi se o svetom Ivanu, odnosno najmlađem učeniku naintigrantnije povijesne ličnosti svih vremena.
Ivan je kao najvjerniji Spasiteljev učenik jedini bio uz njega u trenutku ovozemaljske smrti pored križa, na taj način Ivan je zadobio neograničeno povjerenje i ljubav samog " Sina Čovječjeg ", naime, prema drevnim zapisima, netom prije smrti, Isus povjerava svoju majku na brigu i čuvanje upravo Ivanu, riječima, " Ivane evo ti majke, majko evo ti sina ".
U mračnoj pećini na otoku Patmosu
Otprilike tako nekako i bude, naime Ivan je ostao uz Kristovu majku sve do njene navodne smrti ( kažemo navodne jer mnogi vjernici, a i neki zapisi navode da Marija uistinu nije umrla već je usnula te zajedno s tijelom uzašla na nebo.id tuda silni blagdani povezani sa najštovanjom ženom svih vremena ).
Ivan je doživio duboku starost te napisao jedno od najomiljenijih evanđelja, međutim, na otoku Patmosu Ivan je zapiso jedno od najintrigantnijih, nainteresantnijih i najčitanijih dijela u povijesti. Knjigu Otkrivenja.
Epohalno te sa povijesnog aspekta neograničneo vrijedno dijelo nastalo je nekoliko godina prije Ivanove smrti, tijekom vladavine cara Domicijana ( navodno je Ivan doživio stotinu godina te umro tijekom vlasti cara Trajana ).
Ivan, kao i većina ranih kršćana, nije imao razloga pretjerano biti zaljubljen u Rim, možda Neron nije spalio Rim u slavnom i opjevanom požaru iz 60 i neke nakon n-e., međutim Neron je bio sotonistički progonitelj krščanstva, upravo iz ove činjenice svoju inspiraciju vuče Ivan kada piše knjigu Otkrivenja. Naime, sama knjiga duboko i simbolički je povezana sa Rimom, koji personificira vrhovno zlo, bezbožni režim koji će dokinuti samo moć Gospodinova, Vrlo vjerojatno je Ivan bio u pravu, Rimsko carstvo, usprkos civilizaciji i velikom napretku u svim društvenim smjerovima, doista je bilo carstvo nastalo na bezobzirnim zločinima i luđačkim osvajanjima.
Zapravo tek sada dolazimo do ključnog trenutka ove priče, naime u pećini na otoku Patmosu, prožet već opisanim osjećajima i sjećanjima na slavnog učitelja, nastaje djelo koje u biti predstavlja viziju svršetka svijeta, odnosno Apokalipsu, drugim riječima propast, prije svega, RIimskog carstva, ali u sebi sadži proročku dimenziju, zapravo govori o krajnjem svršetku svijeta i povratku Isusa Krista. Međutim, ono što je posebno zanimljivo, prije dolaska Spasitelja, najavljuje se njegov preteča, Antikirist, demon koji će opčiniti svijet te zavladati svijetom. No naravno, njegovo carstvo biti će kratkog daha, nakon čega dolazi do uništenja svijeta, te netom prije toga, uzašašća vjernika na nebo.
Ovakvom jednom apokaliptičnom stanju prethodi čitav niz vremenskih i prirodnih katastrofa stravičnih, ali ipak, lokalnih razmjera. Nakon potresa u Haitiju, Čileu, nakon poplava , požara i oluja, postavlja se pitanje koliko smo blizu " sudnjem danu " ?
Izvor: link
kakve ovo ima veze sa numerologijom?
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE