| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi osjećanje budućnosti u Znanost forumu; hm, koliko ste puta predosjećali budućnost? Jer ju oupće možete? Zvuči čudno, ali ja ju predosječam Tipa, znam koga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | osjećanje budućnosti hm, koliko ste puta predosjećali budućnost? Jer ju oupće možete? Zvuči čudno, ali ja ju predosječam Tipa, znam koga če sutra pitati, koga ču sresti... Nekima je to smješno Ali, ko da imam taj dar Tako sam ovima reko ko če proči matematiku, smijali su se, ali sam bio u pravu Ne govorim kada pogodite, nego kada to osjećate, kaj če biti... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: osjećanje budućnosti imam 2 kristalne kugle, jednu ni ne gledam jer laže ali druga mi uvijek ispuni listić za loto i siva je kao miš i slon što ne znači da su miševi i slonovi kugle, osim slonova
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 7
![]() | Re: osjećanje budućnosti Concealed within his fortress, the Lord of Mordor sees all. His gaze pierces cloud, shadow, earth and flesh. You know of what I speak, Gandalf. A Great Eye, lidless, wreathed in flame. The Eye of Sauron!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: osjećanje budućnosti Zna mi se to dogoditi. Povremeno znam i sanjati stvari koje se poslje na sličan način odvijaju. Što se tiče budnog stanja uglavnom se radi vrlo bliskoj budućnost, npr. imam feeling da će me neka osoba nazvati i to se dogodi, ili baš nešto želim pronaći i od sto mogućnosti koje mi se ponude baš odaberem onu pravu. ![]() Iako s druge strane često i nešto izgubim pa tražim tri dana tako da i nisam najpouzdaniji u proricanju .
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: osjećanje budućnosti znalo mi se dogadjat, tj. dogadja mi se katkad i dan danas... zafrkana pojava... al... citiram damfiska: "Droga je pošast modernog društva!"
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 332
![]() | Re: osjećanje budućnosti meni se to isto dogada svaki dan ali ne za sve stvari. na primjer ne mogu znat ko ce pobjedit u utakmici koja se triba igrat ili tako nest. zato sigurno znan da ni danas necu jebat. ![]()
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: osjećanje budućnosti Dogada mi se povremeno, i to u periodima. Mjesecima nista i odjednom konstantno kroz tjedan-dva, pa i vise. Vrlo cesto vezano je uz televiziju i telefon. Deja vu je sasvim drukciji osjecaj.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

.