Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Planet X - Nibiru u Znanost forumu; nisan siguran jel postoji ovaj topik al koliko san vidia po tražilici nema, prije otprilike misec dana je bilo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 14:53   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Planet X - Nibiru

nisan siguran jel postoji ovaj topik al koliko san vidia po tražilici nema, prije otprilike misec dana je bilo u novinama (slobodnoj dalmaciji) da nan se približava ka neki planet nibiru i da velike zemlje već spremaju zalihe hrane u neke podzemne špilje, planet neće udrit nego će proć i zaustavit nešto zemlju, e sad jel iko od vas čua za ovo? ( i oprostite ako tema već postoji)
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 16:01   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 28
Poruka: 20
Mr. Smith se izdvaja iz mase
Re: Planet X - Nibiru

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
nisan siguran jel postoji ovaj topik al koliko san vidia po tražilici nema, prije otprilike misec dana je bilo u novinama (slobodnoj dalmaciji) da nan se približava ka neki planet nibiru i da velike zemlje već spremaju zalihe hrane u neke podzemne špilje, planet neće udrit nego će proć i zaustavit nešto zemlju, e sad jel iko od vas čua za ovo? ( i oprostite ako tema već postoji)
To ti je navodno pismo nekog norveškog političara.
Evo ti link:

http://projectcamelot.org/norway.html

Ak ne kužiš evo ti i prevod;

"Ja sam političar iz Norveške. Želim reći da će se teške stvari desiti između 2008. i 2012. godine.
Norveška vlada pravi sve više podzemnih baza i bunkera. Na to pitanje su jednostavno odgovorili da je to radi zaštite ljudi u Norveškoj. Tražio sam informaciju kada će to biti završeno, a odovorili su: "Prije 2011. godine".
Izrael čini istu stvar, kao i mnoge druge države.
Dokaz, da je ono što govorim istina, su fotografije sa ministrima koje sam upoznao. Oni sve ovo znaju, ali ne žele stvarati uzbunu i masovnu paniku.
Planet X dolazi i Norveška je počela skladištiti hranu i sjemena u području Svalbard i sjevernom polu uz pomoć SAD-a i EU. Oni će spasiti samo one koji pripadaju eliti i imaju moć, kao i ljekare, naučnike i sl. koji su potrebni za novi početak.
Ja već znam da ću prije 2012. godine otiči u područje Mosjoen, gdje se nalazi duboka podzemna vojna baza. Tamo smo podijeljeni u sektore: crveni, plavi i zeleni. Njima je ovo već naznačeno, a kampovi su već odavno napravljeni.
Ljudi koji će ostati na površini i umrijeti zajedno sa drugima neće dobiti pomoć. Plan je da 2 miliona Norvežana bude osigurano, a ostalih 2,6 miliona će umrijeti.
Svi sektori i arke su povezani tunelima i imaju vozila kojima se može preći sa jedne arke na drugu. To je iz razloga da mogu biti u kontaktu jedni sa drugima.
Veoma sam tužan. Često plačem sa drugima znajući da će toliko mnogo ljudi saznati istinu prekasno. Vlada laže ljude od 1983. godine do sada. Svi važniji političari Norveške znaju za ovo, ali samo mali broj njih će to reći drugima zbog straha da bi mogli propustiti NOAH 12 vozila koja bi ih odvezla na sigurno mjesto.
Ako kažu ikome, zasigurno su mrtvi. Ali, ja više ne brinem za sebe. Čovječanstvo i druge vrste moraju preživjeti. Ljudi to moraju znati.
Sve vlade svijeta su zabrinute zbog ovoga. Za ljude koji se žele sami spasiti mogu samo reći da potraže pećine na visokim mjestima gdje mogu napraviti zalihe hrane za najmanje 5 godina, uključujući konzerviranu hranu i vodu.
Posljednji put govorim: "Bože, pomozi nam svima...", ali znam da nam Bog neće pomoći. Samo svaka osoba pojedinačno može nešto učiniti. Probudite se, molim vas...!
Mogao sam vam pisati koristeći drugo ime, ali više se ne bojim ničega. Kada znate ovo pouzdano, postajete nesavladivi i nikakvo zlo vam se neće dogoditi kada znate da je blizu kraj.
Uvjeravam vas 100% da će se ovo desiti. Četiri godine su preostale do kraja. Nabavite oružje, napravite grupe za preživljavanje i pronađite mjesto gdje možete biti sigurni sa hranom.
Pitajte me bilo šta - ja ću vam odgovoriti koliko god znam o povezanosti Norveške sa ovim slučajem. Samo pogledajte okolo, svugdje se prave podzemne baze i bunkeri. Ljudi, otvorite oči. Pitate li vlade šta to prave, samo će odgovoriti: "To je samo skladište za hranu". Zasljepljuju vas lažima.
Znaci prisustva vanzemaljaca su takođe tu i često vidim norveške elitne političare koji nisu ono što govore. Čini se kao da su kontrolirani u svakom pogledu.
Zapamtite da oni koji će biti u gradu i okolini su oni koji će biti prvi umrijeti. Kasnije će vojska počistiti ostatke preživjelih i imat će naređenje da ubiju bilo koga ko se usprotivi odvođenju u kampove gdje će svi biti označeni brojem.
Vidim da je na vašoj stranici spomenuta Benazir Bhutto. Njena smrt je tragična. Kao što vidite, sastao sam se s njom. Takođe sa fotografija ćete vidjeti da sam upoznao brojne političare i svjetske vođe.
Javnost neće znati šta se događa do pred sami kraj, jer vlada ne želi stvarati masovnu paniku. Sve će se desiti mirno, a vlada će samo nestati.
Ali ja kažem: "Ne idite mirno u noć. Preduzmite mjere da budete sigurno sa vašom porodicom. Dođite zajedno sa ostalima. Radite zajedno da nađete način rješavanja problema sa kojima ćete se suočiti.

S poštovanjem,"

Ali ništa ti ne brini. Ništa se neče desiti. Meni je samo zanimljivo pratiti kako se slični materijali iz godine u godinu mijenjaju a ništa se ne dešava. Kako lako apstraktni kreacionizam nalazi put do New Age - erskih neuronskih struktura.
Ali ako te to veseli i zanima traži pod ovim pojmovima. Nači češ gomile sličnih materijala o kojima se upravo naveliko priča;

- Iluminati, gušteri, Babilonsko bratstvo, David Icke
- Sumeranske ploče
- Plejadinci
- Cassiopea
Mr. Smith je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 16:06   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 637
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Kakva su ovo apokaliptična sranja ?
Daj molim lijepo čiste izmišljotine...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 16:30   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju

ma cista glupost kao i uvijek, samo da se dize prasina i da ljudi jos vise novca bezveze potrose
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 18:00   #5 (permalink)
Starter

Nije bitno vjeruju li ljudi ili ne, bitno je da im se pruži informacija...David Icke

Kasiopejski transkripti nisu glupost. Sve je cjelovito, dobro povezano i jako smisleno.
Druga stvar je vjeruje li netko ili ne.
Mr. Smith je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 19:27   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nikad čuo, vidjet ćemo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 19:27   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Uglavnom čita san negdi da se za taj planet zna i da je njemu putanja ovakva:

-navodno tu putanju obiđe svakih 3600 godina

piše negdi da su sumerani zapisivali o tom planetu i to kako je proša, znaći taj planet postoji al se dosad nije dizala panika, sad je blizu i jebiga, ako su priživili oni prije 3600 godina onda ćemo i mi, ovo su samo nagađanja šta će bit kad prođe, a proć će sigurno, al kad prođe neće to bit tako blizu nego će proć iza marsa skroz. Al neki nagađaju te katastrofe i te ubi bože, ovo nam se može desit u najgorem slučaju xD

ja da pravi kažen san uzbuđen i volia bi da dođe
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 06:55   #8 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
Uglavnom čita san negdi da se za taj planet zna i da je njemu putanja ovakva:

-navodno tu putanju obiđe svakih 3600 godina

piše negdi da su sumerani zapisivali o tom planetu i to kako je proša, znaći taj planet postoji al se dosad nije dizala panika, sad je blizu i jebiga, ako su priživili oni prije 3600 godina onda ćemo i mi, ovo su samo nagađanja šta će bit kad prođe, a proć će sigurno, al kad prođe neće to bit tako blizu nego će proć iza marsa skroz. Al neki nagađaju te katastrofe i te ubi bože, ovo nam se može desit u najgorem slučaju xD

ja da pravi kažen san uzbuđen i volia bi da dođe
Ništa od toga. Parametri funkcija, međuzvjezdano djelovanje, Prostorno- vremenska putovanja i drugi kvantni i nadkvantni zakoni u sebi imaju gomile sigurnosnih sistema. Ne samo u svemiru, nego i u mikro-svjetu. U protivnom ti sad ne bi sjedio i pisao, tj. organizam se ne bi mogao obraniti niti od uboda pčele.
Infekcija bi se proširila i brzo bi umro.
Ineligentni dizajn, Kreativni Tvorac ili ako hočeš Bog je prilikom stvaranja vodio računa o balansu energije. Suprotni dualizam možeš vidjeti svuda i u stalnom je međusobnom poništavanju, stvaranju a ne destrukciji, regeneraciji.
Primjer toga je gravitacija, koja postoji da bi poništila djelovanja drugih energija i održala život, ravnotežu.
Nubira, vladavina Iluminata, Cassiopejski transkripti i sličan materijal tvorevina su ljudi koji planski i profesionalno rade na mentalnoj kontroli ljudi.
Sličnim tehnikama se služe iluzijonisti. Skretanjem pozornosti. Umanjivanjem stvarnih katastrofalnih posljedica aktualnog rata, Kineske ekspanzije i kolapsa u gospodarstvu zbog nedostatka nafte.
Več osječamo posljedice neodgovornog gospodarenja planetom a za to nisu krivi Iluminati.
Mr. Smith je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 17:45   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 12
karla4ever se izdvaja iz mase
Planet X - Nibiru

ja osobno ne vjerujem u takve price da postoji
planet x i da ce nas pogodit i da ce biti promijena.
tek sam za to saznala neki dan i nemogu vjerovat
da se vec prave sklonista!
karla4ever je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 18:03   #10 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 287
HPetrovic1989 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

prvi put čujem za to,pročitavši to ni ne vjerujem u to,to je barem stota teorija znanstvenika o sudaru zemlje s nekim planetom,nije da ih blatim ali dosad uvijek pogriješe u vezi takvih stvari,koliko su samo puta predviđali pad asteroida na zemlju pa ništa
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103