| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; Hvala za informaciju,obavezno cu to procitati!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Vjerujem da postoje. Svemir je ogroman,ovo sto mi vidimo i istrazujemo je kao kap u tihom oceanu (moze i nekom drugom) ,dakle cini mi se nemogucim da na tolikom prostoru mi zemljani budemo jedina civlizacija.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 194
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Važna napomena, da bi ti bolje legla knjiga, bilo bi dobro imati predznanja, prvi put sam je pročitao za 8 sati, nakon toga još sedam puta i savki put mi se razbistre neke stvari koje do tada nisam shvaćao i što je vrlo važno, moraš biti otvoren za takve informacije. Budući da godinama pratim ovakve teme često sam preporučivao ovu knjigu, ali, vjeruj mi, malo je onih koji su je dovršili, a još manje onih koji su spremni prihvatiti stari koje nisu u stanju opipati. |
| | |
| | #104 (permalink) | |
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
| |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Budi bez brige ja sve mogu prihvatiti i ako treba knjigu procitati i 10 puta nece mi biti tesko.I ja godinama pratim takve teme i nisam ogranicena prihvatiti neku novu ideju koja bi zadovoljila moju znatizelju na tom polju!!! |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Samija, želeći ti pomoći ustanovio sam da mi nedostaje jedna knjiga, svakako, knjiga se zove "Pogriješili ste, gospodo znanstvenici", autor je naš čovik, i tu je sad problem, zaboravio sam mu ime, znam da je Grga, sve u svemu zgodna knjiga za one koji se pitaju ima li NLO-a u CRO. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 18
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Dakle, u principu sve se svodi na "vjerovanje". Ili vjeruješ u male zelene ili si vjernik jedne od vjera, koje su, btw, među sobom puno sličnije nego što je velika većina vjernika spremna prihvatiti. Što je već zanimljivo samo po sebi i vodi do nekakvih zajedničkih točaka. U oba slučaja teorija evolucije ne vrijedi. Više možda nekakva dirigirana evolucija. Nemogu reć da vjerujem, više je to moj stav, da vanzemaljci postoje. Kako je rečeno u par postova prije, teško je vjerovati u nešto za što ne postoje dokazi, no sama logika govori da ne možemo biti sami, što god to značilo. No, kako sam pripadnik generacije koja je odrasla uz Clarka, a kasnije i Denikena i Mohorića, te neizbježni Star Trek i Galacticu (pravu), od mene se vjerojatno to i očekuje... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci TechDE,kazes da je tesko vjerovati u nesto za sto ne postoje dokazi.A onda bi mogli diskutirati i o postojanju Boga jer i tu kakvi dokazi postoje osim nasih vjerovanja. lakse nam je vjerovati da ipak nesto postoji nego da smo tako ocajno sami u tom nepreglednom svemiru !! |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.