| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; da. a znate šta - ne treba se tog bojati. ono - znaju oni za nas, i mi za nijh, pa eto, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci da. a znate šta - ne treba se tog bojati. ono - znaju oni za nas, i mi za nijh, pa eto, nikom ništa. neće nas pokokat, tak da nema straha. ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Postoje li vanzemaljci A čak i da dođu na Zemlju svi znamo da će Ameri najebat.... njih uvijek "vanzemoljci" napadaju u filmovima dok ostatak svjeta uživa...![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Something interesting ![]() Vijesti.net - Video: Britanska vlada objavila tajne dokumente o pojavama NLO-a Samo mi ovi ručni crteži izgledaju kao da ih je dijete crtalo, a ne kao vladin top sikret dokument ![]() |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Ako je suditi po crtezima iskusno oko odma uocava da su marsovci "jebeni likovi" , da nam nema spasa i da smo opasno nagrabuslili u prvom ozbiljnijem fajtu sa njima
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?