| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; netko tko ne vjeruje u njih, neka mi onda objasni one misteriozne krugove, savršeno preciznih krugova, zatim u obliku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci netko tko ne vjeruje u njih, neka mi onda objasni one misteriozne krugove, savršeno preciznih krugova, zatim u obliku polumjeseca... i ne samo to, mislim da ima dovoljno dobrih razloga da se povjeruje u njih ne znam šta ljudi očekuju da se desi da napokon počnu vjerovati u njihovo postojanje? Možda da im pozvone na vrata i da se predstave ![]()
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Postoje li vanzemaljci dabome da postoje, no mi smo daleko bliži bogu nego oni, iako imaju tehnologiju i sve to, mi smo mnogo bliži bogu te nas oni proučavaju da bi i oni to postigli, no na žalost to če moč samo kad se reinkarniraju u ljude (kao što smo mi) ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Postoje li vanzemaljci Imamo kurčevu sreću da zemlju posjećuje nekakva rasa umjetnika koji vole crtati krugove, neš ti koristi od njih ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Cool. vidio si jednog pa sa sigurnoscu to tvrdis da smo mi blizi bogu? Kojem? "Njihovom" ili "nasem"? Citat:
Citat:
![]() Jebate, fakat smo happy people. Mogli smo se reinkarnirati u rakune ![]() Nisi li mozda malo počeo vjerovati u pogrešnu teoriju? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
Inače, evolucija i Bog mogu itekako ići zajedno, jer je tu besmisleno uopće suprotstavljati Boga i evoluciju. Ne možeš suprotstavit zašto i kako. Aristotel primjerice razumom dolazi do Boga. On jednostavno na kraju svoga promišljanja kaže da je nužno da Bog postoji. Jedino se razumom i može tražiti Boga. Stvar je u tome šta su danas pojedine fraze postale paradigme nekakve pobjede znanosti nad tamo nekim Bogom, šta je blesavo maksimalno. Novinski naslovi danima vrište: Radman uskrsnija bakteriju!! I kad smo već svi pomislili da je Radman Isus broj 2 (i svečano se zakleli da ga ovaj put nećemo prikucat na križ), ono ništa! Tako i priče o "novom Tesli" Ljudi maštaju o kolonizaciji Jupitera, a za to vrijeme ih lagano ubija H5N1 i nemaju pojma kako naći lijek. O izdržljivosti HIVa da i ne govorim.Šta se tiče vjerovanja u izvanzemaljce- a kad ćemo već o vjeri, i ja vjerujem u ukazanje u Međugorju. ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Slažem se ja oko nastanka svijeta/svemira da ima tu jako puno misterije. Jedna grupa ljudi vjeruje da tu Bog (koji god) ima prste u tome, drugi u slučajnost... Svakome svoje ![]() A glede razuma, mi smo vrlo nerazumni ljudi nažalost. ![]() Kaj je u Medjugorju bio vanzemaljac? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 396
![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci mislim da postoje, ali vrlo vjerojatno ne u onom obliku kako ih mi zamišljamo! ipak svemir je prevelik i bilo bi glupo vjerovati da života ima samo tu! kad ste se već dotakli Boga ja ipak vjerujem u nešto realnije! jedino što mi nije jasno ta teorija o nastanku svemira tj big bang! dobro ok, to se navodno dogodilo ali kaj je bilo prije toga od kud uopće ta ogromna masa! kak je to nastalo i opet u čemu to stoji ili lebdi jer po meni stvar se mora negdje nalaziti! i ako se svemir još uvijek širi kaj je iza te granice!...... ah..... too much je to za nas ljude!!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
...Very deep![]() Ček kad si napiso sve ovo ...jesi ti to pročito ponovno od početka do kraja... ...il si sam kresno pošalji![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

Ljudi maštaju o kolonizaciji Jupitera, a za to vrijeme ih lagano ubija H5N1 i nemaju pojma kako naći lijek. O izdržljivosti HIVa da i ne govorim.

...Very deep