| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; mi vjerujemo u drukčijeg boga no zapravo je to sve isti bog, vjeruju oni itekako, i čovjek je najsavršenija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Postoje li vanzemaljci mi vjerujemo u drukčijeg boga no zapravo je to sve isti bog, vjeruju oni itekako, i čovjek je najsavršenija reinkarnacija tako da nemoš ić u rakuna nego kad si čovjek moš jedino u čovjeka jer si već bia rakun (vjerovatno) il recimo vanzemaljac, kad si doša do reinkarnacije čovjeka još trebaš dosta života da se ne prosvjetliš, e to vanzemaljci znaju i istražuju, a vidin da ode niko ne kuži o čemu pričam ni ništa al ja samo ponavljam riječi Sai Babe
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Ček, znaci. Evolucija je u biti dugi niz reinkarnacija? ![]() Znao sam da sam ja u jednom od prošlih zivota bio rakun Bero ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci To je istina! Tehnološki definitivno ne. A bogami mi ni razumom kad vjerujemo u više biće koje nas je stvorilo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Ili napišemo ovako nešto (kategorički) a znamo da se tako nešto ne može ni dokazati ni opovrgnuti, pa onda ni tvrditi sa sigurnošću... ![]() A što se tiče razuma i svega, što ja znam... Koja nam korist od nedajbože susreta s vanzemaljcima kad ne možemo dešifrirati komunikaciju dupina i kitova (koji su navodno inteligentni, ali manje od nas)- gdje ćemo onda uspjeti s jednako inteligentnim ili inteligentnijim od nas, s kojima imamo još manje zajedničkog?!? Iskreno govoreći, ne vidim neku suprostavljenost između vjere u Boga i postojanja vanzemaljaca- to što je on nas stvorio (ili nije) na svoju sliku i priliku, ne znači da nije stvorio još nekoga. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
![]() Citat:
Da covjek po prirodi nije radoznao još uvijek bi znao samo za misionarski polozaj. Ovako znas i za "on top", bočno, doggy, priklještenoj uz zid, da ju drzis u narucju tetc etc. Da nismo radoznali ne bi smo bili gdje smo sada ![]() Citat:
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
![]() Ovo drugo- ne kažem ja ništa protiv toga, samo upozoravam na surovu stvarnost. Jedina nam je šansa da ćemo naletiti na nekog malo inteligentnijeg i/ili tehnološki naprednijeg koji će znati nas 'dešifrirati' pa tako uspostaviti komunikaciju... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Slazem se ![]() Citat:
Zašto mislis da nemozemo skuziti drugaciju nacin govora? Kuzimo se izmedju različitih rasa? rukama i nogama ako nista dugo. Glupo je ne probati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Nisam ja uopće (barem po ovom pitanju ) isključiv. Ne kažem ja da mi ne trebamo pokušavati, no treba biti svjstan i naših vlastitih ograničenja*.Haj'mo biti realni- možebitni prvi kontakt će najvjerojatnije biti da ćemo primiti radio signal ili neku pločicu (kao što smo mi poslali na V'ger-u). E, a onda će biti red na nama da im vratimo nešto suvislo... A to podrazumijeva da prvo dešifriramo ono što smo dobili.* npr. ako dosad nismo dešifrirari etrurski jezik i pismo (Italija, 2-3 st. pr. Kr.) ili minojske civilizacije (Kreta, do oko 1450 pr. Kr.), koje su nam realne šanse sa nečim još različitijim? Opet samo kažem, idemo se prvo uvjeriti koliko su napredne ostale vrste na Zemlji. Recimo, svi se slažu da je komunikacija kitova izuzetno složena, i da su kitovi vjerojatno vrlo inteligentni stvorovi. Možda ne bi bilo zgorega da vidimo što to oni pričaju (možda imaju kulturu baziranu na usmenoj predaji, a možda samo pričaju p*zdarije ) umjesto da ih uništavamo i ubijamo (i koliko mi njima svojim napravama i glupostima uništavamo stanište). OK, sad malo namjerno pretjerujem, ali kao što Shakespeare kaže: Though this be madness, yet there is a method in't.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

il recimo vanzemaljac, kad si doša do reinkarnacije čovjeka još trebaš dosta života da se ne prosvjetliš, e to vanzemaljci znaju i istražuju, a vidin da ode niko ne kuži o čemu pričam ni ništa al ja samo ponavljam riječi Sai Babe

A to podrazumijeva da prvo dešifriramo ono što smo dobili.