| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sayrex mi vjerujemo u drukčijeg boga no zapravo je to sve isti bog, vjeruju oni itekako, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
![]() ![]()
__________________ We see it now before us, but even so we cannot read the lies between the lines. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 378
![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci ljudi su ionako previše pohlepni i licemjerni, tako da ćemo se svi prije poklat nego uspostaviti kontakt s vanzemaljcima! **Lojzika iz Dragonošca??** ![]()
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 412
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci jel sai baba vanzemaljac...ili kako se on slaze u ovu temu
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-09-07 Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Citat:
A drugo, moraš priznat da ono što te fascinira i zaista zanima ima mnogo više šanse za uspjeh. A skoro svaka osoba na ovom svijetu se ponekat pitala da li postoji netko/nešto. Radi takvog načina razmišljanja mislim da će bit mnogo lakše uspostavit komunikaciju s jebenim svemircem(ako postoje). Malo je nejasno, al mislim da ćeš shvatit što sam pokušao reći. Makar da, i to je istina... Zamisli da mi sad dođe neki svemirac, usro bi se, a ne da bi pokušao komunicirat s njim.
__________________ "Is life worth living? Should I blast myself?" Zadnji Uredio OxygenO : 06-09-07 u 23:33. Razlog: dopuna | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci ako život postoji na zemlji sigurno postoji i negdje drugdje na nekom drugom planetu...pa nismo mi jedini...i ti vanzemaljci..sigurno neš postoji..možda nisu zeleni možda su plavi...ali neš sigurno postoji... ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postoje li vanzemaljci Da vam ja kažem, vanzemaljci NE postoje, sve su to izmislili Ameri da zavaraju svijet. Svi "kostimi" se nalaze u Arei 51!!100% provjereno!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 1,978
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci bilo bi glupo mislit da smo mi jedina živa, i inteligentna bića u svemiru...........ali nevjerujem 100% u ništa što nisam vidio
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 22
Poruka: 26
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci vanzemaljci sigurno postoje,jer veca vjerovatnost je da nismo samo u svemiru nego da jesmo.svemir ogroman prostor da di ljudi bili sami u njemu.vjerujem da postoji zivot kakav mi nemizemo ni zamisliti,jer covjek sto ne vidi nemoze ni zamisliti.zasto bi taj zivot bio slican nasemu.mozda su to svjetlosna bica ili na bazi nekakvih plinova a mozda su organska popud nas.saznat cemo to kad dode vrijeme za tako velik dogadaj. |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:31.

il recimo vanzemaljac, kad si doša do reinkarnacije čovjeka još trebaš dosta života da se ne prosvjetliš, e to vanzemaljci znaju i istražuju, a vidin da ode niko ne kuži o čemu pričam ni ništa al ja samo ponavljam riječi Sai Babe

Pali gume a ne dušu