Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sayrex mi vjerujemo u drukčijeg boga no zapravo je to sve isti bog, vjeruju oni itekako, i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-09-07, 13:06   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,112
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Re: Postoje li vanzemaljci

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
mi vjerujemo u drukčijeg boga no zapravo je to sve isti bog, vjeruju oni itekako, i čovjek je najsavršenija reinkarnacija tako da nemoš ić u rakuna nego kad si čovjek moš jedino u čovjeka jer si već bia rakun (vjerovatno) il recimo vanzemaljac, kad si doša do reinkarnacije čovjeka još trebaš dosta života da se ne prosvjetliš, e to vanzemaljci znaju i istražuju, a vidin da ode niko ne kuži o čemu pričam ni ništa al ja samo ponavljam riječi Sai Babe
Baš sad gledam nešto preko neta vezano za tog Sai Babu...nije mi jasno kako netko može vjerovati čovjeku sa ovakvom frizurom

Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 13:07   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 378
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

ljudi su ionako previše pohlepni i licemjerni, tako da ćemo se svi prije poklat nego uspostaviti kontakt s vanzemaljcima!
**Lojzika iz Dragonošca??**
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 16:15   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 412
skin2yard je zabranio reputaciju

jel sai baba vanzemaljac...ili kako se on slaze u ovu temu
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 17:04   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,112
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
jel sai baba vanzemaljac...ili kako se on slaze u ovu temu
Kako se on slaže u ovu temu? Pa ne znam pitaj Sayrexa
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 23:26   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 54
OxygenO se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A što se tiče razuma i svega, što ja znam... Koja nam korist od nedajbože susreta s vanzemaljcima kad ne možemo dešifrirati komunikaciju dupina i kitova (koji su navodno inteligentni, ali manje od nas)- gdje ćemo onda uspjeti s jednako inteligentnim ili inteligentnijim od nas, s kojima imamo još manje zajedničkog?!?
Ja bi to pokušao objasnit ovako... Jel čovjek "uspio uspostavit" komunikaciju s gorilom, majmunom, šta već je? Da, jeste. Razlog tome po mom mišljenju je zato što je majmun sličniji ljudima nego jedan kit, dupin.

A drugo, moraš priznat da ono što te fascinira i zaista zanima ima mnogo više šanse za uspjeh. A skoro svaka osoba na ovom svijetu se ponekat pitala da li postoji netko/nešto. Radi takvog načina razmišljanja mislim da će bit mnogo lakše uspostavit komunikaciju s jebenim svemircem(ako postoje). Malo je nejasno, al mislim da ćeš shvatit što sam pokušao reći.

Citat:
Pravi autor: venus01 Pogledaj Poruke
ljudi su ionako previše pohlepni i licemjerni, tako da ćemo se svi prije poklat nego uspostaviti kontakt s vanzemaljcima!
Makar da, i to je istina... Zamisli da mi sad dođe neki svemirac, usro bi se, a ne da bi pokušao komunicirat s njim.

Zadnji Uredio OxygenO : 06-09-07 u 23:33. Razlog: dopuna
OxygenO je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 18:37   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

ako život postoji na zemlji sigurno postoji i negdje drugdje na nekom drugom planetu...pa nismo mi jedini...i ti vanzemaljci..sigurno neš postoji..možda nisu zeleni možda su plavi...ali neš sigurno postoji...
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:06   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Da vam ja kažem, vanzemaljci NE postoje, sve su to izmislili Ameri da zavaraju svijet. Svi "kostimi" se nalaze u Arei 51!!100% provjereno!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:16   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 1,978
tamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono neštotamijan ima ono nešto

bilo bi glupo mislit da smo mi jedina živa, i inteligentna bića u svemiru...........ali nevjerujem 100% u ništa što nisam vidio
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 19:38   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

pa da glupo je mislit da smo jedina bića u svemiru...vjerovatno nismo...
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-10-07, 17:16   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-10-07
Godina: 22
Poruka: 26
custodis se izdvaja iz mase

vanzemaljci sigurno postoje,jer veca vjerovatnost je da nismo samo u svemiru nego da jesmo.svemir ogroman prostor da di ljudi bili sami u njemu.vjerujem da postoji zivot kakav mi nemizemo ni zamisliti,jer covjek sto ne vidi nemoze ni zamisliti.zasto bi taj zivot bio slican nasemu.mozda su to svjetlosna bica ili na bazi nekakvih plinova a mozda su organska popud nas.saznat cemo to kad dode vrijeme za tako velik dogadaj.
custodis je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: postoje, vanzemaljci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108