| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; Još niste postavili pitanje jeli Bog stvorija samo nas, Zemlju, ili cili Svemir ili je on, Bog za samo ovaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Još niste postavili pitanje jeli Bog stvorija samo nas, Zemlju, ili cili Svemir ili je on, Bog za samo ovaj komadić Svemira, a za ostale djelove svemira postoje drugi bogovi, što bi značilo ako je svemir ogroman da ima masu bogova, svaki za svoj dio svemira i za civilizaciju koja je tamo stvorena. Jel ste ikad tako razmišljali. Ja osobno ne virujem da je stvorija ovaj cili beskonačni Svemir, koji je kako kažu stručnjaci još u fazi širenja, možda samo ovaj dio di smo mi, a tko je stvorija sve ostalo?
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Postoje li vanzemaljci sve ostalo je stvorio bog...izvanzemaljci? naravno da postoje, pa kakav bi to bio svemir a da nema nikog drugog na svijetu osim nas, zapitajte se malo!
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 22
Poruka: 26
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci mozda su vanzemaljci stvorili nas.mozda su ti bogovi koje spominju stare civilizacije vanzemaljci.sto se vracamo dalje u proslost sve vise bogova ima,mozda su nam ti "bogovi" pridonijeli napretku civilizacije i ostavili nas da se sami dalje razvijamo.
__________________ SCIO NIHLI SCIO |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Postoje li vanzemaljci Valjda postoje... ne znam, jer nisam vidio, ali siguran sam da u cijelom svemiru postoje planeti koji su u sličnom položaju kao ova naša famozna zemlja, znači pogodni za evoluciju života, možda i na kakvim drugim planetima koji i nisu u ovakvom položaju postoji život, koji se razvio u nama skroz nepojmljivom obliku... Ajmo još dalje, možda se cijeli naš svemir (to famozno širenje i to) dešava unutar grumenčića komada zemlje u nečijem vrtu (to ovako laički, jer sigurno ne bi bila priča o grumenu zemlje i vrtu) ko to zna... znam samo da sam radija cili dan i da me ovo pisanje skroz umorilo... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Ja mislim da postoje ,mnogo dokaza na to upučuje,samo što ameri nežele priznati jer bi nastao opči nered u svijetu,sve bi se promjenilo,ljudi bi drugačije gledali na sve, a pogotovo na vjeru ... Skupio sam nešto materijala o NLO i stavio na svoj blog ali neznam dali smijem staviti link na forum ako nekoga interesira Zadnji Uredio sahasa : 30-10-07 u 19:41. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Nisam dobio odgovor,stavit ču svejedno link valjda me neče izbaciti. Istina je ... NLO i Misterije svijeta |
| | |
| | #47 (permalink) |
| charolastra | Re: Postoje li vanzemaljci Ma je, ajd doleti po mene u nlo-u pa možda i povjerujem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 611
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Vjerujem da postoje vanzemaljci i vjerujem da su bili i na našem planetu. Samo kad su vidili da nema inteligentnih bića su otišli. ![]() Ali zaista vjerujem, prvi astronauti u svemiru su govorili da su vidjeli NLO-e ali onda im je američka vlada zabranila da govore o tome. |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.