| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Postoje li vanzemaljci u Znanost forumu; hm zanimljivo............... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 29
Poruka: 47
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci iskreno mislim da vanzemaljci več pokušavaju komunicirati sa nama putem tih tragova u žitu ,znakova i tko zna čime sve ne ,zar bi ameri tolke novce davali za izgradnju antena teleskopa ,raketa,istraživanjima o svemiru,a da nešto ne postoji čega se boje što je jače od njih.Neznam ja bih volio doživjet susret sa vanzemaljcima. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08 Godina: 18
Poruka: 22
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci oprostite ako je bilo http://www.youtube.com/watch?v=wcQtV...327/stranica7/ |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08 Godina: 18
Poruka: 22
![]() | Re: Postoje li vanzemaljci oprostite ako je bilo http://www.youtube.com/watch?v=wcQtV...327/stranica7/ I još da dodam kolko mi ide na živce kad gledam te NLO-e na youtube pa za svaki video bezbroj komentara bude ''fake''. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci mali savjet imaš opciju edit tako da ne moraš pisat post za postom ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postoje li vanzemaljci Daj stari smiri se...sad bas da lete slova i natpisi...nema sanse...to ti je isjecak iz nekog filma jer da je ovo istina za to bi znao cijeli svijet i bilo bi na svim vijestima a ne ovo na nekom spanjolskom ili sta vec... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Tagovi: postoje, vanzemaljci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.