| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Prijeti nam invazija iz svemira u Znanost forumu; Bez obzira koliko sada pokušavali biti tihi, možda je prekasno da bismo spriječili invaziju izvanzemaljaca, koji nas mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Prijeti nam invazija iz svemira Bez obzira koliko sada pokušavali biti tihi, možda je prekasno da bismo spriječili invaziju izvanzemaljaca, koji nas mogu otkriti zbog signala koji se posljednjih 40 godina odašilju u svemir. Tako govori Aleksandar Zajcev s Instituta radioinženjerstva i elektronike iz Moskve, koji prstom upire u astronome. Već četiri desetljeća astronomi ispaljuju mikrovalove kako bi mapirali bliski nam svemir i pratili kretanje obližnjih asteroida ti se signali vrlo lako mogu pratiti natrag na Zemlju. Iako su, kaže Zajcev, usmjerena odašiljanja, koja se često opisuje kao "urlanje u nepoznatu džunglu", tek – šapat, on je izračunao da su astronomski signali ispunili prostor neba 2000 puta veći nego što smo ga do sada uspjeli obraditi. Zanimljivo ![]()
__________________ ..:: FORZA ROMA ::.. Uberbabe je moj ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 43
Poruka: 13
![]() | Re: Prijeti nam invazija iz svemira Se smije znati zakaj si započeo ovu temu jel ne samo da si izmislio izvanzemaljce ne samo da si ih postavio otpr.u isti dio svemira ne samo da si ih učinio inteligentim već inteligentnijim od čovjeka te ratoborno raspoloženim-zamisli da odeš sa pvakvim hipotezama na neko uglednije matematičko sveučilište koji bi ti ti broj izrekli da se sve to podudara 1:1000000000..............................??A i po pretpostavkom da su toliko napredniji od nas i da mogu putovati na takve distance koj kujac bi dobili od invazije an zemlju-APSOLUTNO NIŠTA!!! ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08 Godina: 27
Poruka: 73
![]() | Re: Prijeti nam invazija iz svemira Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Prijeti nam invazija iz svemira Zasto je prva stvar koju vecina ljudi poveze sa izvanzemaljcima- invazija na zemlju, pretvaranje ljudi u robove, te iskoristavanje zemaljskih resursa. Mi smo odavno otkriveni to se slazem ali nikog nije briga za nas jer smo nitko i nista te nema nikakve logike da se s nama zajebavaju, a eventualno proucavanje dolazi u obzir... I da su nastrojeni kao kolonizatori Zemlja bi im samo pala na trosak. No filmovi od kojih ljudi beru takve ideje ne bi bili zanimljivi sa tom tematikom... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 117
![]() | Re: Prijeti nam invazija iz svemira koliko je nekome od nas, bez obzira sa svo raspoloživo oružje, napeto otići npr. u amazonsku prašumu i tamo se ev. sukobljavati sa domorodcima koji znaju svaku rupu i škrapu, ne želim vrijeđati domorodce, ali mi smo divljaci i nitko normalan neće nam se približit na puškomet, osim ako nije luđi od nas, pod mi mislim općenito na sve zemljanje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Prijeti nam invazija iz svemira pa to je bar jednostavno , jer je to ljudsko razmišljanje , tj ljudi bi upravo to napravili to nam je u prirodi - iskorištavati
__________________ Prodajem Nokia 6120c |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,472
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijeti nam invazija iz svemira mene su oteli vanzemaljci prije nekih par miseci jesu majkemi ![]() dobri su oni, mislin da je saban negdi opisa kako rade i sl ![]()
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! Zadnji Uredio Sahataba : 12-05-08 u 13:04. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,036
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijeti nam invazija iz svemira Besmislena nagađanja,uostalom neka dođu...tko kaze da ce nas napasti,mozda se sprijateljimo,ko zna...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.