| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Prizvan zli duh u Znanost forumu; Citat: Sedmero teenagera su prije nekoliko godina iz razonode odlučili prizivati duhove. Nisu znali kog aprizivaju. Jedan od tih teenagera ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Prizvan zli duh Citat:
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Prizvan zli duh ja sam prizivala duhove par puta...i znam da se to moze dogodit...stvar je u tome kolko ko vjeruje i dali ima muda da ih priziva i u tome da postoji mogućnost da se to dogodi
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Prizvan zli duh Mani se sestro ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prizvan zli duh ne vjerujem,ali moguce je,inace vjerujem samo u ono sto vidim tako da necu nikada ni vjerovati u duhove,necu ih nikada prizivati i bez uvrede oni koji ih prizivaju nisu uopce ljudi s mudima vec po mom misljenju blage budale
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Prizvan zli duh ne ne nisam je uvrjedila jer prije prizivanja i nakon mislim da su to budalastine
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prizvan zli duh Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, misterj, zli duh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:17.