Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Prizvan zli duh u Znanost forumu; od tzukiusovog avatara iman nocne more.....mamiceee...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 13:06   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 15
Poruka: 202
toy_doll se izdvaja iz mase
Re: Prizvan zli duh

od tzukiusovog avatara iman nocne more.....mamiceee
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 15:07   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Mani se sestro
a tek sad vidim ovo
a doslovno mani se sestro
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 18:25   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 451
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Ma daj kakvo prizivanje kakvi duhovi sve je to u glavi evo jedan primjer dan ti smrvljeni lekadol i uvjerin te da je koka i ti si cilu vecer napet i pun energije jer si mislija da si vuka koku isto tako je s duhovima
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 14:44   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
skela344 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: toy_doll Pogledaj Poruke
ja sam prizivala duhove par puta...i znam da se to moze dogodit...stvar je u tome kolko ko vjeruje i dali ima muda da ih priziva i u tome da postoji mogućnost da se to dogodi
Kako to misliš da je stvar u tome (to što si napisala) ? Znači ako imaš muda onda ćeš ti duhovi stvarno doći, ili ako vjeruješ da će doći onda će stvarno doći. Pa šta duh prvo negdje provjeri dal imaš muda i jel ti to vjeruješ pa onda ako vjeruješ i ako imaš muda, onda ti se pokaže. Šta je to kao neko pravilo među duhovima ili šta?

Korak 1. provjeri dali pozivač vjeruje da ću se pokazati
Korak 2. provjeri dali pozivač ima muda

ako su prošla oba koraka - pokaži se,
ako nisu - nemoj se pokazivat..
skela344 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 16:28   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 15
Poruka: 202
toy_doll se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: skela344 Pogledaj Poruke
Kako to misliš da je stvar u tome (to što si napisala) ? Znači ako imaš muda onda ćeš ti duhovi stvarno doći, ili ako vjeruješ da će doći onda će stvarno doći. Pa šta duh prvo negdje provjeri dal imaš muda i jel ti to vjeruješ pa onda ako vjeruješ i ako imaš muda, onda ti se pokaže. Šta je to kao neko pravilo među duhovima ili šta?

Korak 1. provjeri dali pozivač vjeruje da ću se pokazati
Korak 2. provjeri dali pozivač ima muda

ako su prošla oba koraka - pokaži se,
ako nisu - nemoj se pokazivat..
krivo si me shavtio...mislila sam to da zavisi kako ko vjeruje u duhove i dali ima tko muda prizivat duhove ...totalno si me krivo svatio totalka
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:57   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 33
skela344 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: toy_doll Pogledaj Poruke
krivo si me shavtio...mislila sam to da zavisi kako ko vjeruje u duhove i dali ima tko muda prizivat duhove ...totalno si me krivo svatio totalka
Ha neznam, ako ti tako kažeš...
skela344 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 14:05   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,461
nespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masinespretna je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja osobno vjerujem u duhove , tj. energiju ili kako god to želite nazvati ali ovo kako klinci prizivaju duhove mi zvuči tako glupo i djetinjasto!!
pa ne može svaka šuša koja se sjeti prizvat duha...di bi svijet onda došao

i moja topla preporuka je da se ne petlja sa stvarima o kojima se ne zna i koje ne možeš kontrolirati!!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 23:12   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,324
Snjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
ne vjerujem,ali moguce je,inace vjerujem samo u ono sto vidim tako da necu nikada ni vjerovati u duhove,necu ih nikada prizivati i bez uvrede oni koji ih prizivaju nisu uopce ljudi s mudima vec po mom misljenju blage budale

ps.jednom su frendice prizivale duhove,a ja se sav usro (imali smo onda možda 13-14god)
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 23:55   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,390
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

jedini duhovi koji lebde oko mene su u obliku vjetrova koji često napuste donje i stražnje područje mog tijela
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 19:54   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

meni se duh pojavi cim ugledam chefa jebo ga pas
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djeca, misterj, zli duh

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108