| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Prizvan zli duh u Znanost forumu; hm, mi smo kao klinci eksperimentirali sa prizivanjem duhova, nikad nam se nijedan nije ukazao, ali nam je zato jednom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Prizvan zli duh hm, mi smo kao klinci eksperimentirali sa prizivanjem duhova, nikad nam se nijedan nije ukazao, ali nam je zato jednom čaša pukla. imali smo nekakvu staru kolibu na rubu sela i tamo smo se zajebavali sa tim,igla umočena u svetu vodu,slova ispisana u krug i kristalna čaša. uglavnom nikad nisam vidio duha,ali jednom smo tako kenjali taj nekakav tekst i čaša je pukla a da ju barem koliko sam ja vidio nije nitko niti dirnuo. to nam je bila zadnja "seansa",pobjegli smo glavom bez obzira i nikad više nisam ušao u tu kolibu. ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Prizvan zli duh Citat:
![]()
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-06 Godina: 19
Poruka: 67
![]() | Re: Prizvan zli duh ne se igrat pozivanja duha ![]() 1. zbog toga sto uznemirujete duhove i njihov vjecni spokoj a to nije dobro 2. jer u vecini slucajeva prizovete lose duhove 3. ako i ne postoje duhovi vi ih umislite i nakraju zavrsite u ludari |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 20
![]() | Re: Prizvan zli duh Citat:
Magijsko mišljenje, bijeg od stvarnosti, strah od napada astralnih entiteta, asocijalna uvjerenja, bioritamska disfunkcija... Dgz. Endogeni krug iz procesa F- 20 (Shizofrenija) Terapija; Prazine 10 mg. 2 x na dan Pregled; sljedeći tjedan. | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Prizvan zli duh Citat:
Inače...OnT: Bježite što dalje od bilo kakvih metoda prizivanja duhova i slično....i to shvatite ozbiljno i kao što je već rečeno....čuvajte svoju psihu...jer kad se jednom naruši....nebu dobro... ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 20
![]() | Re: Prizvan zli duh Citat:
. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, misterj, zli duh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |