| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Prizvan zli duh u Znanost forumu; A rulja se zajebava sa takvim glpostima sve dok se neko sranje ne desi....ali imate pravo.Nije to za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prizvan zli duh A rulja se zajebava sa takvim glpostima sve dok se neko sranje ne desi....ali imate pravo.Nije to za svakog. Mislim ajde teenageri ? Da svaka budala može prizvat duha kao što je rečeno di bi ovaj svijet bio.... ![]() Ja inače ne vjerujem u ta sranja ali čuj..... šit happens Ne bi se petljao u to.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 20
![]() | Re: Prizvan zli duh Citat:
Ako se malo odmaknemo od "narodnog jezika" i riječi poput "duh" dolazimo do metafizičkih pojmova poput ezoterike, nivoa svjesti, energetskih entiteta...o tom se več da razgovarati. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 7
![]() | Re: Prizvan zli duh Ja sam cuo da zivotinje, konkretno mačke, mogu vidjet duhove ... tak nes. Jel to istina ? Ja prije par dana ucio u sobi i macka spava na krevetu. U sobi mir i tisina i onda se macka trgne i bulji prema kutu sobe. Ja mislio valjda vidjela pauka il nes i onda me onak prodju trnci kroz vrat 2-3 puta. Ne kazem da je bio duh al sam se usro ko grlica. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, misterj, zli duh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.