| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Putovanje kroz vrijeme u Znanost forumu; Znaci da se vec sve dogodilo i da mi nemamo nikakvog izbora ni utjecaja na vlastitu buducnost?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Citat:
![]() A što se tiče multiverzuma, iako bi onda možda bilo moguće, zato jer bi svakim putovanjem nastao novi slijed događanja to to bi značilo da za taj novonastali slijed ne postoji prošlost prije te točke u kojoj si ti doputovao ili sam se ja već totalno izgubio u tim paradoksima? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Znaci treba nam nesto sta putuje brzinom vecom od brzine svijetlosti kroz svemir da bi isprobali tu teoriju. Ali nisam jednu stvar shvatila, mozemo li se ako je ta teorija tocna vracat u proslost ili samo ic u buducnost? Treba nam warp pogon. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme A pogle temu ispod ove, to bi moglo značit da mogu samo do 2012 ![]() a ja baš htjeo ići dalje ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Pa zato sam i pitala jel moguce putovat samo u buducnost, jer bi ja u proslost. ![]() Po nekoj logici stvari, nije moguce po toj teoriji uopce putovat u proslost , jel da? ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
, a na koju si ti mislila? i šta bi ti u prošlosti to radila?![]() ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #19 (permalink) | |
| next best thing | Re: Putovanje kroz vrijeme Citat:
pa tebi se ovo možda čini jako smiješno, ali da li si znala što uopće u doslovnom prijevodu i smislu znači WARP. E pa Warp ti znači svijanje, vitoperenje, i to je princip u Star Trek-u na kojem funkcionira putovanje svemirom, oni pomoću motora pogonjenih deuterijem svijaju svemir, tj osnovni princip crvotočina i putovanja kroz vrijeme. Naravno ja ne govorim da je to moguće nego samo da tehnologija iz spomenutog serijala ima zakone fizike kao temelje svoje fantastike, i oni nisu tamo bezveze. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Zasto bi ga inace spomenula da to nisam znala? Smajlic na kraju je zbog toga sta je takva tehnologija za sada nemoguca, pa ni ne mozemo testirat neke teorije.
| | |
![]() |
| Tagovi: kroz, putovanje, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:45.