| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Putovanje kroz vrijeme u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eva Znaci treba nam nesto sta putuje brzinom vecom od brzine svijetlosti kroz svemir da bi isprobali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Citat:
![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: iz...Krvavog kraja Godina: 27
Poruka: 123
![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme pa normalno da se moze putovati kroz vrijeme,pa kako samo objasnjavate milicev intervju sa abrahamom lincolnom prije godinu dana kad je lincoln umro jos 2000 |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme imamo dokaz- ovaj krvavica je u proslosti, butina mu je u dinamu, hajduk igra protiv stuttgarta, ronaldinho tek sad dolazi u barcelonu ![]() ili nas samo zajebava ![]()
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme A naravno kad sam reko da zavisi od brzine, nisam mislio ove u km/h nego u svjetlosnim brzinama
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Putovanje kroz vrijeme pa moj motor ide u svjetlosnim brzinama....................odvinem gas i ode 50 godina u rikverc ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: kroz, putovanje, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:41.

Pali gume a ne dušu