| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? u Znanost forumu; to je bio neki dogovor između Busha i Bina Ladena, zato ga niti "ne mogu" naći... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? mislim da je to sve povezano imaju i ameri prste u tome, zao mi je samo onih neduznih ljudi okji su poginuli. Ima dosta tih dokumentaraca na tu temu, od M. Moora, do Alexa Jonesa. Meni su puno bolji ovi od Alexa Jonesa. Nemogu se sad sjetit imena svih dokumentaraca... znam da se jedan zove TerrorStorm (potrazite na GOOGLE VIDEU)
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 212
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? Ma sve je to zavjera u kojem onaj praznoglavi Grmlje(Bush) misli da je Bog i batina, a ima mozak veličine zrna kukuruza....
__________________ Life is a Sunset Bitch.... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08
Poruka: 2
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? Pogledati Zeitgeist - The Movie, 2007 |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07 Godina: 31
Poruka: 68
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? I moje mišljenje je da su to ameri inscenirali da bi mogli krasti naftu, jer je do onda cijena nafte bila stabilna. A činjenica je da ameri svoju proizvodnju stavljaju u rezerve, dok kupovnu naftu troše. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? Citat:
![]() 009.011 YUSUFALI: But (even so), if they repent, establish regular prayers, and practise regular charity,- they are your brethren in Faith: (thus) do We explain the Signs in detail, for those who understand. PICKTHAL: But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then are they your brethren in religion. We detail Our revelations for a people who have knowledge. SHAKIR: But if they repent and keep up prayer and pay the poor-rate, they are your brethren in faith; and We make the communications clear for a people who know. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? cijeli zeitgeist film ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? Nikako ne vjerujem da su to teroristi napravili, par sati prije udara prvog aviona su iz WTC-a ispraznili sve zlatne poluge koje su se tamo nalazile (znači znali su da će se zgrada rušiti...), a to su kamioni i kamioni u pitanju. U svakom slučaju oni su par sati prije znali za to i mogli su srušiti avione lovcima daleko prije ulaska istih u gradove. Sve je lijepo objašnjeno u dokumentarcu Loose change, mislim čak i da je besplatan za download ali nisam siguran. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| next best thing | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? Citat:
THE TRUTH IS OUTTHERE
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
![]() |
« tajna društva??
|
Atlantida »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

cijeli zeitgeist film