ma i ja mislim da je to jedna velika zavjera, pogotovo zbog tog slučaja pentagon. svi ostali razlozi su već navedeni
Raspravljate o temi Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; ZAVJEEEERAAAAA!!!!!!! VEEEELIIIIIKAAAA!!!! alo rat u iraku jer je pod opravdanjem da je sadam husein iza napada na blizance a kada ...
ma i ja mislim da je to jedna velika zavjera, pogotovo zbog tog slučaja pentagon. svi ostali razlozi su već navedeni
pogledajte film fahrneheit 9/11......
fantastičan film koji otkriva kakve je sve mutne poslove vodio bush...
ali opet ja mislim da je napad na wtc bio organiziran od strane afganistanaca i da u to nije bila upletena amerika njezina politika
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Jedino što znam vidio sam na televiziji, a ono što se vidi na televiziji barem u 50% slučajeva je neistina.
Zašto Židovi, koji su bili zaposleni u blizancima, taj dan nisu stigli na posao?
sam jedna stvar, avion koji je navodno udario u pentagon se navodno dezintegrisao od udara (kaka glupost) i nije nadjen nijedan dio, a navodno je nadjen pasos muhameda ate jednog od terorista , koji je by the way od papira....!!!!! mislim stvarno kakav idiotluk!
rušenje wtc-a je, kako bi mi u Dalmaciji rekli, jedna velika kužina, puno je tu mutnih i nelogičnih događanja da bi ih se moglo nazvati terorističkim napadom, da, od aviona koji je navodno udario u pentagon nisu pronašli ni jednu jedinu vidu ( vida je u Dalmaciji šaraf )
i još nešto, rušenje wtc-a vjerojatno ima usku vezu sa napadom na Afganistan i Irak, ali mislim da se iza zavjese krije nešto mnogo krupnije, a to nešto se zove Kina, odnosno strah od, ruku na srce, velike vojne sile, koja je povećala svoj dnevni uvoz nafte, zaboravio sam količinu, ali se sjećam da je abnormalna, a šjor Nostradamus je jednom rekao da će žuta rasa stići preko Alpa.........
Stičići će ovaj svijet nešto mnogo gore od žute rase!