| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? u Znanost forumu; ZAVJEEEERAAAAA!!!!!!! VEEEELIIIIIKAAAA!!!! alo rat u iraku jer je pod opravdanjem da je sadam husein iza napada na blizance a kada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-01-08 Godina: 21
Poruka: 10
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? ZAVJEEEERAAAAA!!!!!!! VEEEELIIIIIKAAAA!!!! alo rat u iraku jer je pod opravdanjem da je sadam husein iza napada na blizance a kada je bush raspizdia neku tamo njihovu agenciju ako se ne varam cia oni su sami rekli da nije ima ni malo razloga za to pomisliti da nisu nadeni nikakvi dokazi a svaki put kada bi se izglasa prekid rata on ulozi veto i nastavi se a evo kako nije pobjedia i nece nafta priko 100$ tako sta je njemu srusi dvi zgradice odglumi ka da je i na pentagon u sta necu ulaziti ali da je bilo ka sta su rekli cila zgrada bi nestala a letili bi i auti sa autoceste u blizini ili bi bar vidili i dobije razlog za krast naftu drugoj zemlji |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? pogledajte film fahrneheit 9/11...... fantastičan film koji otkriva kakve je sve mutne poslove vodio bush... ali opet ja mislim da je napad na wtc bio organiziran od strane afganistanaca i da u to nije bila upletena amerika njezina politika
__________________ Nikad nemoj čekati princa na bijelom konju, Obično naiđe konj u bijelom bmw-u. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-01-07 Godina: 36
Poruka: 1,622
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? sam jedna stvar, avion koji je navodno udario u pentagon se navodno dezintegrisao od udara (kaka glupost) i nije nadjen nijedan dio, a navodno je nadjen pasos muhameda ate jednog od terorista , koji je by the way od papira....!!!!! mislim stvarno kakav idiotluk! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 201
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? rušenje wtc-a je, kako bi mi u Dalmaciji rekli, jedna velika kužina, puno je tu mutnih i nelogičnih događanja da bi ih se moglo nazvati terorističkim napadom, da, od aviona koji je navodno udario u pentagon nisu pronašli ni jednu jedinu vidu ( vida je u Dalmaciji šaraf ) |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 201
![]() | Re: Rušenje WTC-a : teroristi ili zavjera? i još nešto, rušenje wtc-a vjerojatno ima usku vezu sa napadom na Afganistan i Irak, ali mislim da se iza zavjese krije nešto mnogo krupnije, a to nešto se zove Kina, odnosno strah od, ruku na srce, velike vojne sile, koja je povećala svoj dnevni uvoz nafte, zaboravio sam količinu, ali se sjećam da je abnormalna, a šjor Nostradamus je jednom rekao da će žuta rasa stići preko Alpa......... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

Grijesiti je ljudski ...