| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Snovi ili stvarnost? u Znanost forumu; Eh, da vas čujem Sinoč sam sanjo (ili se dogoddilo) Ujutro se zgrčim i ko da neki duh ulazi u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Snovi ili stvarnost? Eh, da vas čujem Sinoč sam sanjo (ili se dogoddilo) Ujutro se zgrčim i ko da neki duh ulazi u mene i upravlja samnom Hodam po stanu, i na kraju se izmolim i nestane Probidim se Gledam, niti sam trepnuo, pita stara kaj je bilo, ja da sam se duh u meni. Isss, kako sam se usro Gledo sam "ko da sam vidio duha" Jel bi to moglo biti stvarnost, ili mozak "sanja" Uf, |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Snovi ili stvarnost? manje piti, još te drži
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Snovi ili stvarnost? San. A može se sanjati i u gotovo budnom stanju, mozak je opaka tvornica projekcija.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 356
![]() | Re: Snovi ili stvarnost? nema to veze sa lucidnin snovima. lucidni snovi su snovi kad si svjestan da sanjas i onda se mozes zajebavat u snovima. vidis da on nije bia siguran jeli sanja ili je bila stvarnost
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

Pali gume a ne dušu