| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Sounds of Hell? u Znanost forumu; naime....prica glasi....negdje u bušotini u Sibiru su spustili mikrofon(da bi culi tektonske kretnje?) i kad su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Sounds of Hell? naime....prica glasi....negdje u bušotini u Sibiru su spustili mikrofon(da bi culi tektonske kretnje?) i kad su pustili snimku navnodno su culi zvuke prokletih kako gore u paklu Sounds of Hell? tu se može i poslušat doticna snimka
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| banned | Re: Sounds of Hell? nebih hvala to slušao, mada same predrasude pakla kako izgleda su mi definitivno primitivne, mislim da je pakao individualna muka svakog pojedinca, možda zlo koje je nanosio drugom, samo da on osjeća osjećaje druge osobe kojoj je nanosio to zlo, ili tako nešto, mislim da je tu ključan "oprost" i "isprika". Ali sama slika duša koje gore u vatri je vjerovatno srednjovjekovna slika kojom su zacijelo najviše mogli uplašiti neobrazovani puk.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Sounds of Hell? s tim se definitvno slažem...i ja isto imam tako nekakvu sliku kako bi pakao trebao izgledati...ali....ova snimka me moram priznat uzdrmala malo...još dok sam googlao sam naletio na jednu stranicu koja sa brojnim i zanimljivim dokazima potkrijepljuje "cinjenicu" da se pakao kao fizicko mjesto nalazi u središtu zemlje....a ujedno sam citao da se takva snimka da napravit uz malo igranja sa zvukovima iz horora i zvukova gdje ima puno ljudi(stadioni,kolodvori...).... p.s. doticni sajt The Truth About Hell
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? Zadnji Uredio man_in_black : 14-12-07 u 18:41. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sounds of Hell? Citat:
![]()
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? | |
| | |
![]() |
« zasto
|
Fantomski stoperi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.