Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi Sounds of Hell? u Znanost forumu; naime....prica glasi....negdje u bušotini u Sibiru su spustili mikrofon(da bi culi tektonske kretnje?) i kad su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-12-07, 16:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika man_in_black

Datum registracije: 27-01-07
Godina: 20
Poruka: 118
man_in_black se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku man_in_black
Sounds of Hell?

naime....prica glasi....negdje u bušotini u Sibiru su spustili mikrofon(da bi culi tektonske kretnje?) i kad su pustili snimku navnodno su culi zvuke prokletih kako gore u paklu

Sounds of Hell?
tu se može i poslušat doticna snimka
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 23:23   #2 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,583
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Sounds of Hell?

nebih hvala to slušao, mada same predrasude pakla kako izgleda su mi definitivno primitivne, mislim da je pakao individualna muka svakog pojedinca, možda zlo koje je nanosio drugom, samo da on osjeća osjećaje druge osobe kojoj je nanosio to zlo, ili tako nešto, mislim da je tu ključan "oprost" i "isprika". Ali sama slika duša koje gore u vatri je vjerovatno srednjovjekovna slika kojom su zacijelo najviše mogli uplašiti neobrazovani puk.

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 18:31   #3 (permalink)
Regularni forumas

s tim se definitvno slažem...i ja isto imam tako nekakvu sliku kako bi pakao trebao izgledati...ali....ova snimka me moram priznat uzdrmala malo...još dok sam googlao sam naletio na jednu stranicu koja sa brojnim i zanimljivim dokazima potkrijepljuje "cinjenicu" da se pakao kao fizicko mjesto nalazi u središtu zemlje....a ujedno sam citao da se takva snimka da napravit uz malo igranja sa zvukovima iz horora i zvukova gdje ima puno ljudi(stadioni,kolodvori...)....
p.s. doticni sajt The Truth About Hell

Zadnji Uredio man_in_black : 14-12-07 u 18:41.
man_in_black je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 18:36   #4 (permalink)
Regularni forumas

Zadnji Uredio man_in_black : 14-12-07 u 18:40.
man_in_black je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 18:59   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2,064
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: man_in_black Pogledaj Poruke
naime....prica glasi....negdje u bušotini u Sibiru su spustili mikrofon(da bi culi tektonske kretnje?) i kad su pustili snimku navnodno su culi zvuke prokletih kako gore u paklu
Ili možda samo tektonske kretnje...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 18:16   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,089
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

TO mene podsjeca na zvukove u skoli

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 18:28   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 541
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Ja ništ nerazumijem i nevjerujem
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 19:32   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Ček ja kad stavim školjku na uvo čujem šum mora...mora da je nutra ocean
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 21:14   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 165
mirko_zg se izdvaja iz mase

recimo da je postoji pakao u središtu zemlje il već tam negdje (fizičko mjesto). po meni bi pravo pitanje bilo kako ljudi ili duše koje umru stižu tamo?
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 16:26   #10 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
recimo da je postoji pakao u središtu zemlje il već tam negdje (fizičko mjesto). po meni bi pravo pitanje bilo kako ljudi ili duše koje umru stižu tamo?
city express
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103