| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi Što ste zadnje sanjali? u Znanost forumu; u jebote imala sam cudan san...sanjala sam vatru ( ne pitaj me kak si izgledala, ne sjecam se, znam samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| MrCina | Re: Što ste zadnje sanjali? u jebote imala sam cudan san...sanjala sam vatru ( ne pitaj me kak si izgledala, ne sjecam se, znam samo da si bila mala ) s kojom sam se posvadjala jer je sumsko voce uzeo neke majice...koje valjda nije smio uzeti i vatra se derala na mene ( sitna ali dinamitna ) jer sam ga branila boze mili ... ![]()
__________________ potrazi me... znas da sam negdje blizu znas da uvijek sam blizu pronadji me... u svakome svome danu ja u svakom tvome danu bit cu |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste zadnje sanjali? da je Milan zatukao Juventus 7:1 te da je Dida s nekim čudnim udarcem preko cijelog terena zabio gol Buffonu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 237
![]() | Re: Što ste zadnje sanjali? Citat:
![]() ja sam sanjao da vozim iz rijeke autoputom i da odjednom vijadukt nestane a ja nemogu zakocit jer je kisa....i onda padnem u provaliju duboku 100m i nis mi ne bude
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, snovi, zadnji san |
« Astronomi skoro ponovili paniku 'Rata svjetova'
|
Gdje ne važe zakoni gravitacije - Mystery Hole »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.

) s kojom sam se posvadjala jer je sumsko voce uzeo neke majice...koje valjda nije smio uzeti
) jer sam ga branila