| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; evo čuo sam dosta puta kako postoje razna tajna društva koja kontroliraju cili svit ko i ljudski život,da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tajna društva?? evo čuo sam dosta puta kako postoje razna tajna društva koja kontroliraju cili svit ko i ljudski život,da su takva društva brojčano određena i da njihovi članovi moraju biti iz jakih i utjecajnih obitelji,sastaju se jednom godišnje na istom mistu i tu odlučuju o sljedećim potezima... zanima me virujete li vi u takva društva,šta znate o njima itd..?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? vjerujem da ih ima najpoznatiji su Iluminati Prvobitni iluminati su bili tajno društvo koje je 1776. godine osnovao bavarski profesor Adam Weishaupt. Njegov cilj bio je ukinuti organiziranu religiju i sve svjetske vlade te povesti ljudski rod u Novi svjetski poredak kojim upravlja apsolutni razum. ovo je njihov znak i nalazi se i na americankom dolaru dakle jaki i utjecajni
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Najpoznati su Masoni ili Slobodni zidari (kakvi Iluminati , mada po nekim teorijama Tito je bio jedan od njih).Masoni su mistično - politička organizacija koji stoljećima prenose drevne babilonske, egipatske, grčke, krsćanske i druge misterije Poznate osobe masoni: Goethe, Eliphas Levi, Cagliostro, grof Saint-Germain, Emanuel Swedenborg, Mozart, Solomon, G.Washington, H.P.Blavatsky, A Besant, Leadbeater, Lincoln, A.Mesmer -preko 6 milijuna članova -nitko izvan tog pokreta ako čita napisane obrede, ne može shvatiti duh masonstva - masonstvo je isključivo muško udruženje za uzajamnu pomoć u trenucima potrebe -zabranjeni u Sovjetskom Savezu, Kini, Mađarskoj, Španjolskoj i Portugalu A poznati su i po Davincijevom kodu ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? A imaš i još neka... Npr. 1. Red Lubanje i Kostiju 2. Svitak i Ključ 3. Vučja glava 4. Društvo Knjige i Zmije 5. Društvo Elihu 6. O.T.O. ili Ordo templi orientis Ps. Znam i neka druga pa ako koga zanima, mogu tu i tamo nešto napisati o njima.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge Zadnji Uredio teica : 11-10-07 u 13:00. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? gle Teica ako si ti cula za masone a nisi cula za iluminate google malo pa si nadji. Izvještaji u svjetskim medijima često navode, u osnovi točnu tvrdnju, da svo zlo svijeta proizlazi od onih ljudi koji posjeduju globalnu kontrolu nad svjetskim kapitalom, kao i moć da odlučuju gdje će i kada on biti uložen. Govori se o Svjetskim Bankarima. Međutim, riječ koja se vrlo rijetko spominje, a sukladno tome još manje i razumije su - ILLUMINATI - intelektualna, ekonomska i politička elita čiji je plan uspostaviti potpunu kontrolu nad čitavim svijetom. Pripadnici Illuminata ljudi su visoke naobrazbe, experti na svom području, podučavani da efikasno djeluju na svim razinama i u svim strukturama svjetskih vlada. Njihov je zadatak promicanje politike čiji su tvorci ljudi koji stoje na čelu tajnih organizacija, od kojih je najpoznatija već spomenuta grupa Bilderberg.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Citat:
![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Nisam ja nist nabrijan al mi ides na zivce jer svaki put kad nesto napisem mi se podrugujes i mislis da si najpametnija to me nervira
| | |
![]() |
| Tagovi: drus tva, tajna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.