Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; evo čuo sam dosta puta kako postoje razna tajna društva koja kontroliraju cili svit ko i ljudski život,da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-10-07, 21:55   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
tajna društva??

evo čuo sam dosta puta kako postoje razna tajna društva koja kontroliraju cili svit ko i ljudski život,da su takva društva brojčano određena i da njihovi članovi moraju biti iz jakih i utjecajnih obitelji,sastaju se jednom godišnje na istom mistu i tu odlučuju o sljedećim potezima...
zanima me virujete li vi u takva društva,šta znate o njima itd..??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 07:32   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: tajna društva??

vjerujem da ih ima

najpoznatiji su Iluminati
Prvobitni iluminati su bili tajno društvo koje je 1776. godine osnovao bavarski profesor Adam Weishaupt. Njegov cilj bio je ukinuti organiziranu religiju i sve svjetske vlade te povesti ljudski rod u Novi svjetski poredak kojim upravlja apsolutni razum.
ovo je njihov znak i nalazi se i na americankom dolaru dakle jaki i utjecajni
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg iluminati.jpg (64.3 KB, 40 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 12:50   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Najpoznati su Masoni ili Slobodni zidari (kakvi Iluminati , mada po nekim teorijama Tito je bio jedan od njih).

Masoni su mistično - politička organizacija koji stoljećima prenose drevne babilonske, egipatske, grčke, krsćanske i druge misterije

Poznate osobe masoni:
Goethe, Eliphas Levi, Cagliostro, grof Saint-Germain, Emanuel Swedenborg, Mozart, Solomon, G.Washington, H.P.Blavatsky, A Besant, Leadbeater, Lincoln, A.Mesmer

-preko 6 milijuna članova
-nitko izvan tog pokreta ako čita napisane obrede, ne može shvatiti duh masonstva
- masonstvo je isključivo muško udruženje za uzajamnu pomoć u trenucima potrebe
-zabranjeni u Sovjetskom Savezu, Kini, Mađarskoj, Španjolskoj i Portugalu

A poznati su i po Davincijevom kodu
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 12:56   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A imaš i još neka...

Npr.
1. Red Lubanje i Kostiju
2. Svitak i Ključ
3. Vučja glava
4. Društvo Knjige i Zmije
5. Društvo Elihu
6. O.T.O. ili Ordo templi orientis

Ps. Znam i neka druga pa ako koga zanima, mogu tu i tamo nešto napisati o njima.
Dodane Slike
Tip Fajla: gif egc.gif (8.7 KB, 172 pogleda)
Tip Fajla: jpg origina.jpg (14.0 KB, 14 pogleda)
ritam ti lijepe za noge

Zadnji Uredio teica : 11-10-07 u 13:00.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 12:58   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

iskreno neznam
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:06   #6 (permalink)
prof. Foruma

Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

gle Teica ako si ti cula za masone a nisi cula za iluminate google malo pa si nadji.

Izvještaji u svjetskim medijima često navode, u osnovi točnu tvrdnju, da svo zlo svijeta proizlazi od onih ljudi koji posjeduju globalnu kontrolu nad svjetskim kapitalom, kao i moć da odlučuju gdje će i kada on biti uložen.
Govori se o Svjetskim Bankarima. Međutim, riječ koja se vrlo rijetko spominje, a sukladno tome još manje i razumije su - ILLUMINATI - intelektualna, ekonomska i politička elita čiji je plan uspostaviti potpunu kontrolu nad čitavim svijetom. Pripadnici Illuminata ljudi su visoke naobrazbe, experti na svom području, podučavani da efikasno djeluju na svim razinama i u svim strukturama svjetskih vlada. Njihov je zadatak promicanje politike čiji su tvorci ljudi koji stoje na čelu tajnih organizacija, od kojih je najpoznatija već spomenuta grupa Bilderberg.
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:11   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
gle Teica ako si ti cula za masone a nisi cula za iluminate google malo pa si nadji.
Ako si ti malo nabrijan onda izgasi komp i odspavaj jednu rundu.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:15   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Ps. Znam i neka druga pa ako koga zanima, mogu tu i tamo nešto napisati o njima.

mene zanima ta tematika pa ako imaš vrimena nešta napisati o njima bio bih ti jaako zahvalan,unaprid hvala..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:17   #9 (permalink)
prof. Foruma

Nisam ja nist nabrijan al mi ides na zivce jer svaki put kad nesto napisem mi se podrugujes i mislis da si najpametnija to me nervira
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:18   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,308
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

kak da se ja regam kod nekih..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drus tva, tajna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103