| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; Skull and Bones poznati clanovi Georg W. Bush i John Kerry obojca su se natjecali za presedente of ameri ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Skull and Bones poznati clanovi Georg W. Bush i John Kerry obojca su se natjecali za presedente of ameri ovo je njihova kucica đe se sastaju. Prošlog mjeseca kampusom američkog sveučilišta Yale kružile su spodobe u crnim kukuljicama s bijelim maskama. Dakle pocela je inicijacija u to tajno drustvo. Znaci vuxs upisi se na Yale ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Citat:
Ja bi volila da mi citiraš jedan post di sam tebe uvrijedila ili "di za sebe kažem da sam pametna". | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Citat:
vec je to bilo dovoljno Carllito oprosti na offu ali oduzit cu ti se ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: tajna društva?? Da znamo onda ne bi copy/paste radili sa neta ![]() ![]() Meni se čak nije dalo sve ni čitat...daj nam ti to ukratko napiši ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Citat:
a ono sto je teica napisala to je isto cisto znanje aha da bas ko i nase ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Morpheus zašto me vučeš za jezik, a poslije toga se buniš da sam se ja okomila na tebe i da se pravim pametna?! Šta je s tobom? Voliš igrica iz vrtića ili imaš kompleks manjevrijednosti? ![]() Ako je tebi toliko čudno da netko zna nešto o tajnim društvima, te da je o tome čitao onda mi je zaista žao što se moram vratiti u realnost i reći DA, POSTOJE TAKVI LJUDI. A dalje se ne želim s tobom raspravljati. Koma! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: tajna društva?? Nemojte mi se tu prepirat...upropastit ćete temu ![]() Teice...ja bi zaista volio da ti nešto napišeš o ovoj temi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Mene je ta tematika uvijek fascinirala. Ima prilično puno izvora na netu (doduše i jako puno smiješnih). Čitao sam knjigu od Dr. John Colemana (bivše američki obaviještajac) koji je pod prijetnjama smrti objavio nekoliko knjiga u kojima opisuje povezanost britanske i američke vlade s tim društvima i upravljanje svijetom, tj. stvaranjem raznih koflikta, propagiranja istih kroz medije te onda ponuda riješenja tog problema (u večim slučajevima slanje vojske u ta područja). Ako je i pola toga istina šta je ovaj napisao, već je gadno, a kamoli da je sve...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drus tva, tajna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.