Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; Skull and Bones poznati clanovi Georg W. Bush i John Kerry obojca su se natjecali za presedente of ameri ovo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 13:45   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: tajna društva??

Skull and Bones poznati clanovi Georg W. Bush i John Kerry obojca su se natjecali za presedente of ameri

ovo je njihova kucica đe se sastaju.

Prošlog mjeseca kampusom američkog sveučilišta Yale kružile su spodobe u crnim kukuljicama s bijelim maskama. Dakle pocela je inicijacija u to tajno drustvo.
Znaci vuxs upisi se na Yale
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Yale_Skull_and_Bones_facade_from_angle.jpg (182.3 KB, 22 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:46   #12 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
Nisam ja nist nabrijan al mi ides na zivce jer svaki put kad nesto napisem mi se podrugujes i mislis da si najpametnija to me nervira
Sorry, ali ja tebe prije nisam skužila. A kako si ti stekao dojam da sam ja "najpametnija" onda nije problem u meni nego u tebi i shavaćanju svijeta oko sebe.
Ja bi volila da mi citiraš jedan post di sam tebe uvrijedila ili "di za sebe kažem da sam pametna".
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:59   #13 (permalink)
prof. Foruma

Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Sorry, ali ja tebe prije nisam skužila. A kako si ti stekao dojam da sam ja "najpametnija" onda nije problem u meni nego u tebi i shavaćanju svijeta oko sebe.
Ja bi volila da mi citiraš jedan post di sam tebe uvrijedila ili "di za sebe kažem da sam pametna".
upoznah gazdu

vec je to bilo dovoljno

Carllito oprosti na offu ali oduzit cu ti se
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 22:41   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

hvala sahasa,valjda je sve tu
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 07:55   #15 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Uh svašta ste nadrobili. Bi li netko svojim riječima nekaj mogao reći
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 10:45   #16 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Da znamo onda ne bi copy/paste radili sa neta

Meni se čak nije dalo sve ni čitat...daj nam ti to ukratko napiši

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 11:01   #17 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Da znamo onda ne bi copy/paste radili sa neta

Meni se čak nije dalo sve ni čitat...daj nam ti to ukratko napiši
odlicno receno

a ono sto je teica napisala to je isto cisto znanje aha da bas ko i nase
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 17:29   #18 (permalink)
Drugarica učiteljica

Morpheus zašto me vučeš za jezik, a poslije toga se buniš da sam se ja okomila na tebe i da se pravim pametna?!
Šta je s tobom? Voliš igrica iz vrtića ili imaš kompleks manjevrijednosti?

Ako je tebi toliko čudno da netko zna nešto o tajnim društvima, te da je o tome čitao onda mi je zaista žao što se moram vratiti u realnost i reći DA, POSTOJE TAKVI LJUDI.

A dalje se ne želim s tobom raspravljati. Koma!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 17:44   #19 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Nemojte mi se tu prepirat...upropastit ćete temu

Teice...ja bi zaista volio da ti nešto napišeš o ovoj temi...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 20:20   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Mene je ta tematika uvijek fascinirala. Ima prilično puno izvora na netu (doduše i jako puno smiješnih).
Čitao sam knjigu od Dr. John Colemana (bivše američki obaviještajac) koji je pod prijetnjama smrti objavio nekoliko knjiga u kojima opisuje povezanost britanske i američke vlade s tim društvima i upravljanje svijetom, tj. stvaranjem raznih koflikta, propagiranja istih kroz medije te onda ponuda riješenja tog problema (u večim slučajevima slanje vojske u ta područja). Ako je i pola toga istina šta je ovaj napisao, već je gadno, a kamoli da je sve...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drus tva, tajna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111