| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; gledo sam jedan dokumentarac o iluminatima frajeri imaju na americkom dolaru svoj znak (to smo vec rekli) e sad u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? gledo sam jedan dokumentarac o iluminatima frajeri imaju na americkom dolaru svoj znak (to smo vec rekli) e sad u tom dokumentarcu lik ima dokaze da se njihovo znakovlje moze naci i na KGB-evim dokumentima i to je dokazo i pokazo pa daj molim te a ameri i KGB su bili na ratnoj nozi godinama po meni to jedino govori da smo svi mi u veeeelikoj zabludi sto se zapravo događa
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Ja mislim da oni samo stavaraju zablude koje plasiraju pod nekim tako reći "šiframa", te da se njihova "moć" može opisati (kao nama nešto najbliže i svima poznato) fenomen "hercegovaca". (Unaprijed se ispričavam svim Hercegovcima, ja sam jedna, ali ovdje pričam o onom po čemu su poznati). Određena grupa ljudi koji imaju zajedničke ciljeve, interese i mišljenja druže se i podupiru jedni druge da bi postigle neku svrhu. A ta svrha i jest u biti tajna. Zato se i drušva zovu "tajna" pošto se svrha njihovog postojanja ne zna. E sad; kad, zašto i zbog koje svrhe su nastali su nastali. O prvoj i drugoj se može naći na netu i opće je poznato, a o ovom trećem možemo diskutirati (ili pretpostavljati). I tu ima zanimljvih teorija. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: tajna društva?? Izvori na internetu , pa dokumentarci , knjige , izjave , svjedoci , kurci , palci ... ali bitno je da su tajni. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Cilj svih tih društava je centralizacija svijetske moći. Čak postoje i priče da se ta društa međusobno kolju za prevlast. A i to što kaže Ibort, sve kao tajno ali sve se nekako zna. Tko kaže da baš oni ne puštaju te (lažne) informacije o sebi kako bi nas odveli na krivi put? Još će na kraju ispasti da je onaj David Icke u pravu koji tvrdi da su Iluminati sluge od reptiloidnih vanzemaljaca koji vladaju iz 4. dimenzije....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: tajna društva?? evo link, na engleskom je, neda mi se prevoditi. Illuminati News: Why Does the Illuminati Hate Jews? ja ne vjerujem u to, jer po svemu sto sam procitao, iluminati kontroliraju sve medije, banke, iskoristavaju zidove zato sto su oni citiram: "lako za manipulirati". osim toga oni sire homoseksualizam, promicu droge i sex kako bi pokvarili mladez te tako unistili obitelj. samo da se razumijemo, ...ja vjerujem da postoje ljudi kojima je ispran mozak, da ima ljudi koji manipuliraju drugima...ali to zasigurno nije u svjetskim razmjerima, to su izolirane grupe...mislim budimo realni....nekoliko tisuca ljudi nemoze vladati nad 7 milijardi ljudi... taman i da je to sve istina...praksa i cista logika pokazuje da je drukcije, ima pokvarenih ljudi i ima postenih ljudi u bilo kojem zanimanju. pokvareni ljudi ili zele moc nad drugima ili zele novac (naravno na pokvarene ljude mislim na one koji zaobilaze zakonkako bi se obogatili)...u svakom slucaju, tu nema nekog viseg smisla...jer ako tvrdis da radis nesto zbog opceg dobra, a ti vozis mercedes a svi ostali jedu govna,...i najgluplji covjek ce se zapitati...ako ti u drugu ruku vozis kociju, a svi drugi smiju kupiti mercedes, ali zato tiraniziras sve ostale, neces sigurno dobro zavrsiti... sve u svemu, mi zivimo u svijetu u kojem svatko svakoga iskoristava na ovaj ili onaj nacin, i istina je da je to najbolji nacin zivota...netko se obogati na tudoj nesreci, producenti eksploatiraju lijepe djevojke ili decke, netko ispane pametan na neznanju tudeg covjeka itd...mislim, svi mi trazimo nacina kako da dodemo do moci i novca, zato se i skolujemo. mislim likovi koji tvrde takve teze, onitvrde da je porez los, da novac koji zaradis zpravo cini roba od tebe...i na kraju te sve svoje izmisljotine spakira u knjigu koju mi kupujemo...i tako taj lik iskoristi nas
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: tajna društva?? Citat:
ja i neznam nista o tajnim drustvima...osimda su tajna...i da su drustva ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? tajna društva sigurno postoje,jedan od dokaza je i njihov znak na najjačoj valuti na svitu..samo pitanje je ko su ti ljudi,šta žele,svrha postojanja takvog društva,itd..teice piši?? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? Nemam vremena (ni volje) još kad dođem s posla o tajnim društvima razglabati. Ali ajde, ja ću malo o Opusu Dei. Nije neko tajno društvo, dio je Katoličke Crkve. Međutim jako zanimljiv dio, i pomalo čudan. Meni nikad baš do kraja jasan. Poznavajući neke strukture i hijerarhiju Crkve znam da je jako konzervativa i jako teško otvrljiva za bilo kakva nova strujanja, pogotovo kad se neki svećenik uzdigne nad drugima i propovjeda nešto što do tad nije bilo uobičajno. Opus Dei pomaže ljudima da u svakodnevnom životu pronalaze Boga. Ajde ništa neuobičajno. Međutim meni je tu čudno kako se vjernici djele unutar te prelature (ogranka kat. crkve). Imaju supernumerarije; to su oženjeni muškarci i žene, drugi su oni koji žive u celibatu radi apostolskog djelovanja koje NE uključuje primanje sakramenta tz. nisu svećenici niti časne sestre. ![]() I ima drugi dio vjernika u Opus Dei koji se nazivaju numerariji; žive u centrima Opusa Dei. Ti centri su podjeljeni na dio gdje žive muškarci i dio gdje žive žene. I uobičajno zna to biti jedna zgrada, međutim sa jednim ulazom za muškarce, a drugim za žene. Mene ovdje zanima; zašto žive odvojeno ako su se već zarekli na celibat? Tu mi nešto nije jasno, da ne kažem smrdi mi. Ova organizacija još je poznata kao "negativna" tajna organizacija katoličke Crkve koja je posebno radikalna u svom odnosu prema životu kršćanina. Također ju je "neslavno proslavio" Brown u Da Vincijevom kodu. Ps. Ovo je moje razmišljanje o Opusu Dei. I nisam copy/pastala od nikud. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drus tva, tajna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.