Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Rub Znanosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: teica Ps. Ovo je moje razmišljanje o Opusu Dei. I nisam copy/pastala od nikud. To ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 21:20   #31 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,393
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: tajna društva??

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Ps. Ovo je moje razmišljanje o Opusu Dei. I nisam copy/pastala od nikud.

To si morala napomenut

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 21:23   #32 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Naravno da jesam.

Da barem malo diskutiramo, a ne keljimo (ili kenjamo kako hoćeš )
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 22:12   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,439
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
....I ima drugi dio vjernika u Opus Dei koji se nazivaju numerariji; žive u centrima Opusa Dei. Ti centri su podjeljeni na dio gdje žive muškarci i dio gdje žive žene. I uobičajno zna to biti jedna zgrada, međutim sa jednim ulazom za muškarce, a drugim za žene.
Mene ovdje zanima; zašto žive odvojeno ako su se već zarekli na celibat? Tu mi nešto nije jasno, da ne kažem smrdi mi.....

da ima tu nešta čudno,možda s tim dokazuju privržensot tom konzervatizmu do kraja..možda su dva ulaza izvana a unutra ko zna,ustvari nemam pojma nego lupetam ali znam da sam jednom čita da Vatikanske tajne skrivaju najveće misterije od kad postoji čovik...
inače volim te neke mistične stvari i ja osobno smatram da katolička kao jedna od najstarijih vjera krije velike tajne i misterije..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 08:25   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Šta nije bila i bivša supruga od onog bivšeg dipolmata koji je kidnapirao svoju djecu, isto iz Opusa Deia? Kako se ono zvao? Ljbučić ili Ljubić ili tako nešto.
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 10:31   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,439
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Šta nije bila i bivša supruga od onog bivšeg dipolmata koji je kidnapirao svoju djecu, isto iz Opusa Deia? Kako se ono zvao? Ljbučić ili Ljubić ili tako nešto.

je bio je u nekom tajnom društvu..
društvo se zvalo hrvatska demokratska zajednica
najveća njihova misterija je bila koliko god uzimali od naroda i poreza njima uvik malo bilo..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 11:10   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ne mislim na njega nego na njegovu suprugu, Francuskinju. Za nju su tvrdili da je član Opus Deia.
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 10:20   #37 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Uuu ovdje dugo nije nitko postao. Naravno da Tajna društva i dan danas postoje u modernom obliku naravno. Pa imate na webu stranice i podružnice Templara, Iluminata i mislim Opus Dei-a. Imaju i naše ogranke.

Preporučujem svima (osim naravno knjiga) jedan izvanredni blog koji obrađuje navedenu tematiku.

Evo link za njega. secretsociety
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:57   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

ima toga kak ne...

pa i francek je htel svu moch u 'rvackoj dat u ruke 200obitelji...
to vam je takva šema!
a ni danas nismo daleko od toga...

enivej, gledal fascinantni dokumentarac o illuminatima i oni su mi onak.. najkuul XD
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 07:01   #39 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Đek Lambrđek

Datum registracije: 12-11-07
Poruka: 3
Đek Lambrđek se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dzonni Pogledaj Poruke
enivej, gledal fascinantni dokumentarac o illuminatima i oni su mi onak.. najkuul XD
ima li taj dokumentarac mozda ime , volio bi pogledat dokumentarce na temu masona ili illuminata , pa ako netko zna neka slobodno kaze , lijen sam za citanje pa eto volio bi pogledati
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:07   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,556
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drus tva, tajna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108