| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rub Znanosti Raspravljate o temi tajna društva?? u Znanost forumu; Što se tiče udruženja, znam i za Masone i za Iluminate, i nimalo ne sumnjam u to. To je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 83
![]() | Re: tajna društva?? Što se tiče udruženja, znam i za Masone i za Iluminate, i nimalo ne sumnjam u to. To je toliko očito da netko povlači sve konce ovoga svijeta, sigurno i netko iz Busha stoji, i u tim svjetskim metropolama, a sigurno je najviše članova iz SAD-a, jer vidite kako se Rusija polako prikljkučuje i jača, pogotovo gospodarski i politički, a i Kina. Prognoze su bile dobre, da će Kina postati vodeća svjetska sila, a uopće ne sumnjam da netko stoji moćan iza svega toga, jer po Nostradamusu, iz Kine ( Azije ) će doći neki veliki moćnik, moćniji od Osame bin Ladena koji će preokreniti svijet, sada ne znam jel u smislu rata, udruženja, politike ili gospodarstva, ali znam da očito mogu očekivati. Tako da sva ta udruženja, utječu na sve moguće samo da osiguraju stabilan svijet i da se ne javljaju takav Osama, jer u tim su udruženjima jer su jaaako bogati i pametni, najbolji u svojoj struci, i zato ne trebaju krasti i još više se bogatiti...to je moje mišljenje, a vrijeme će pokazati... |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| next best thing | Re: tajna društva?? Citat:
pa to društo uopće nije tajno, to je HDZ ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-04-08 Lokacija: split
Poruka: 201
![]() | Re: tajna društva?? HDZ nije bio na vlastu u Splitu u to vrijeme, i nije po srijedi nijedna politička stranka nego pripadnici jednog naroda
__________________ điha vjetre Prijatelju, vjeruj mi, sve je moguće! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 9
![]() | Re: tajna društva?? Još u prošlosti počele su se osnivati brojne organizacije čiji je cilj bio preuzeti što je moguće veću vlast na zemlji.. Razlog zbog čega se oni nazivaju tajnim društvima je jer zapravo nitko osim glavnih ( pr. Veliki Meštri..) ne zna na koji će način doći do željenoga i da ONI neće birati sredstva kako bi došli do cilja... Postojanje elitne organizacije koja ' ne poznaje nikakve državne granice, koja je iznad svih zakona i država i koja ima vlast nad svim aspektina politike' objasnio je Coleman u knjizi Komitet 300. Knjigu nisam pročitala(tek sam počela)...al čini se da daje u potpunosti jednu drugu sliku svijeta...oni koju većina nas 'malih, običnih ljudi i ne vidi... ustvari bilo bi preeečudno da nitko ne upravlja i ne kontrolira Zemlju...jer kada pogledamo od najsitnijih detalja koji se događaju na svijetu...sve ima neko dublje značenje... ..Iako je SAD jedna od najmoćnijih zemalja..mislim da ona ne drži te 'konce svijeta u rukama' ...vjerojatno ta neka tajna nazovimo je sila 'VREBA' iz prikrajka i čeka konačno pokorenje svijeta... tko zna.....?? |
| | |
| | #56 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tajna društva?? mene su zvali jedan dan.. rekel sam ono..ak dobim sluzhebi auto dolazim jebote..al kazhu ne..postal bush top sekret agent..reko neČu
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: drus tva, tajna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.